Schrijfwedstrijd Nieuw Amsterdams Peil: Hoe ziet het leven in Amsterdam eruit na corona?

Gepubliceerd op: 22 juni 2020 15:16

Ben jij tussen de 13 en 25 jaar oud en hou je van schrijven? Doe dan mee met de schrijfwedstrijd Nieuw Amsterdams Peil van de OBA! Vertel in 200 tot maximaal 1000 woorden hoe het leven er in Amsterdam volgens jou uitziet na Corona. Het verhaal mag volledig fictief zijn of op waarheid berust. Het kan gaan over sociale interacties of juist over de aanblik van de stad. Je bent vrij om jouw verhaal in de vorm te schrijven die bij je past. Denk hierbij aan proza, poëzie, column, filmscript, scenario, muzieklyrics.

Er zijn twee leeftijdscategorieën om aan mee te doen: 13 t/m 18 jaar en 19 t/m 25  jaar, met in iedere categorie 3 winnaars. De 1e prijs is een e-reader! Uiteraard zijn er nog vele andere mooie prijzen te winnen én worden de winnende verhalen online gepubliceerd! 

Gratis masterclasses

Om je op weg te helpen geven SOORTKILL (SMIB) en jurylid Rachel Rumai op 3 en 10 juli ieder een online masterclass waar je gratis aan kunt deelnemen. Zij geven je handige tips om je tekst nóg beter te maken, dus zorg dat je erbij bent!

Meld je aan!

De juryleden zijn Rowan Blijd, Samir el Hadaoui en Rachel Rumai, allemaal ervaren schrijvers en coaches die jouw tekst beoordelen. Doe mee en stuur jouw
verhaal in! Let op: de deadline is op zondag 19 juli om 23.59 uur.