Sluiting OBA Slotervaart

Gepubliceerd op: 28 augustus 2019 13:29

Op maandag 16 september is de vestiging OBA Slotervaart definitief gesloten. In het voorjaar van 2020 opent in Slotervaart de nieuwe locatie OBA Postjesweg aan het August Allebéplein.

Welkom bij andere OBA-locaties

Leden van OBA Slotervaart kunnen gebruik blijven maken van de dienstverlening van de OBA. Zo kun je boeken lenen en terugbrengen, een krant of een tijdschrift lezen bij één van de andere locaties in de buurt van het Sierplein, zoals OBA Osdorp, OBA Mercatorplein of het OBA-punt bij Casa Sofia.

Ben je lid van OBA Slotervaart?

Dan bieden wij jou:

  1. Geen transportkosten: Alle materialen die in OBA Slotervaart zijn geleend, kun je vanaf 16 september tot eind december 2019 zonder extra kosten terugbrengen.
  2. Gratis reserveren: Tot aan de opening van OBA Postjesweg kunnen leden van OBA Slotervaart gratis boeken reserveren.
  3. In het OBA-punt Casa Sofia kun je vanaf begin oktober boeken terugbrengen en je gereserveerde boeken ophalen en krijg je op vertoon van je OBA-pas 20% korting op het horeca-assortiment.
  4. Boekendienst aan Huis: Zijn de OBA-locaties te ver weg en ben je niet mobiel? Meld je dan aan voor de Boekendienst aan Huis. Stuur een mail naar klantenservice@oba.nl of bel 020 5230900.

Nieuwe locaties in Nieuw-West

De OBA gaat vanaf dit najaar flink aan de slag in Amsterdam Nieuw-West met verbeteringen aan de vestigingen. Er worden nieuwe locaties onderzocht, geopend (OBA Postjesweg) of verbouwd (OBA Osdorp). Zo laten we het OBA-netwerk in Nieuw-West beter aansluiten bij de ontwikkelingen in dit groeiende stadsdeel. Alle informatie over Nieuw-West vind je op oba.nl/nieuwwest.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de OBA activiteiten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via oba.nl/nieuwsbrief.