Studeren in de OBA kan weer!

Gepubliceerd op: 10 juni 2020 09:45

Vanaf dinsdag 16 juni kun je weer studeren in OBA Oosterdok. Het werkt misschien wel anders dan je gewend was. Want hoewel we openbare studieplekken op dit moment nog niet aanbieden, kun je toch bij ons leren volgens de OBA StudyShare methode. Uiteraard op 1,5 meter afstand en vooraf reserveren is noodzakelijk.

OBA StudyShare

OBA StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans. Je studeert met anderen in een aparte zaal in OBA Oosterdok. Je kunt zelfs je mobieltje in bewaring geven, als je wilt. Uiteraard hanteren we de huidige veiligheidsrichtlijnen vanuit de overheid.

De StudyBob van de OBA zorgt ervoor dat je gedurende 3 uur in een vast ritme kunt studeren. Dit ritme bestaat uit 3 studieblokken van 45 minuten met daartussen verplicht 15 minuten pauze. Door periodes van concentratie af te wisselen met afgebakende pauzes kun je je succesvol focussen. 

Vooraf aanmelden

Het is belangrijk dat je je voor OBA StudyShare vooraf aanmeldt. Je kunt een keuze maken uit  verschillende data en tijden. Wel is het aantal studieplekken per keer beperkt. Daarnaast gelden natuurlijk de bekende veiligheidsmaatregelen in verband met het Coronavirus. Bovendien doen we een beroep op je om vooraf de gezondheidscheck te doen: voorafgaand aan het reserveren van een plek en voordat je naar de OBA komt. Vanzelfsprekend geldt: heb je gezondheidsklachten of is er iemand in de omgeving die klachten heeft, blijf dan thuis. Zo zorgen we er met elkaar voor dat je veilig kunt studeren in de OBA.