OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

StudieMax: bijles in de OBA

Gepubliceerd op: 29 november 2019 09:00

De OBA biedt samen met StudieMax wekelijks in meerdere vestigingen bijlessen aan voor basisschoolleerlingen. Alle vakken van het basisonderwijs worden aangeboden. De kosten van deze bijlessen van hoge kwaliteit bedragen €8 per les van een uur.

De bijles

StudieMax verzorgt de bijlessen in de OBA volgens een vast rooster. Dat wil zeggen, elke locatie heeft één of meer vaste dagen en voor iedere leerling een vast tijdstip. Een bijles vindt één of tweemaal per week plaats en duurt een uur. De bijles wordt gegeven aan maximaal vier leerlingen tegelijk. In deze samenstelling is er voor ieder kind genoeg individuele aandacht en worden de kinderen tevens getraind om zelfstandig te werken.

Werkwijze StudieMax

De vaste werkwijze is om (samen met de leerling) terug te gaan in de lesstof. Zo wordt duidelijk waar de leerachterstand zit. Op deze manier werkt StudieMax ook aan het verbeteren van basisvaardigheden en aan meer zelfvertrouwen. Soms is ook de inzet en de motivatie (of het gebrek daaraan) van de leerling een punt van aandacht. StudieMax werkt dan samen met de leerling aan een betere werkhouding en voldoende basis om de steeds moeilijker wordende lesstof te kunnen volgen.

Inschrijven

Heeft u voor uw zoon of dochter interesse in de bijlessen van StudieMax in de OBA? Kijk dan voor meer informatie en inschrijving op de website van StudieMax.