StudieMax: bijles in de OBA

Gepubliceerd op: 26 januari 2019 14:00

De OBA biedt samen met StudieMax wekelijkse in meerdere vestigingen bijlessen aan. Alle vakken van het basisonderwijs worden aangeboden. De kosten van deze bijlessen van hoge kwaliteit bedragen €8 per les van een uur.

De bijles

StudieMax verzorgt de bijlessen in de OBA volgens een vast rooster. Dat wil zeggen, elke locatie heeft één of meer vaste dagen en voor iedere leerling een vast tijdstip en een vaste begeleider. Een bijles vindt één of tweemaal per week plaats en duurt een uur. De bijles wordt gegeven aan maximaal drie leerlingen tegelijk. In deze samenstelling is er voor ieder kind genoeg individuele aandacht en worden de kinderen tevens getraind om zelfstandig te werken.

Werkwijze StudieMax

De vaste werkwijze is om (samen met de leerling) terug te gaan in de lesstof. Zo wordt duidelijk waar de leerachterstand zit. Op deze manier werkt StudieMax ook aan het verbeteren van basisvaardigheden en aan meer zelfvertrouwen. Soms is ook de inzet en de motivatie (of het gebrek daaraan) van de leerling een punt van aandacht. StudieMax werkt dan samen met de leerling aan een betere werkhouding en voldoende basis om de steeds moeilijker wordende lesstof te kunnen volgen.

Inschrijven

Heb je voor je zoon of dochter interesse in de bijlessen van StudieMax in de OBA? Kijk dan voor meer informatie en inschrijving in de agenda.