Top 10 | Bestsellers zomer 2019

Gepubliceerd op: 13 juni 2019 15:58

Wat lees jij deze zomer? In de top 10 van deze week delen we de meest populaire boeken van dit moment. Van dieetboek tot dikke pil – er zit voor iedereen wat bij!

1.

Sonja Bakker | Summerproof met Sonja

Volgens Sonja hoef je niet somber te zijn als je bikini niet meer past. Ze belooft zelfs een glimlach op je gezicht. Mits je de komende zes weken haar weekmenu’s volgt, want dan ben je die overtollige kilo’s zo weer kwijt.

2.

Lucinda Riley | De zeven zussen

Ken je de reeks over de zeven zussen van Riley nog niet? Alle delen zijn te leen bij de OBA en perfect om mee te nemen naar het (stads)strand.

3.

Esther Verhoef | Façade

Twee jaar na haar pijnlijke scheiding komt jonge moeder Iris van der Steen eindelijk aan vakantie toe. Wanneer ze de knappe, charismatische sportinstructeur Mischa de Jong laat instappen lijkt de reis een romantische wending te nemen. Maar Mischa is niet wie hij zegt te zijn.

4.

Ilja Leonard Pfeijffer | Grand Hotel Europa

Een schrijver strijkt neer in een oud hotel om zijn verdriet over zijn verbroken relatie met een Italiaanse kunsthistorica te verwerken, wat leidt tot lange beschouwingen over het oude en het nieuwe Europa, inclusief massatoerisme en bootvluchtelingen.

5.

Rob van Essen | De goede zoon

In een toekomstige wereld overdenkt een 60-jarige schrijver zijn leven als hij kort na de dood van zijn moeder door een oud-collega wordt meegevoerd op een geheimzinnige reis.

6.

Suzanne Vermeer | Het strandhuis

In een ver verleden waren ze vriendinnen, totdat het contact van de ene op de andere dag werd verbroken. Voorgoed. Maar dan zet een reeks vreemde gebeurtenissen de afspraken van vroeger op scherp.

7.

David Baldacci | Verlossing

In dit spannende nieuwe boek van Baldacci heropent FBI-agent Amos Decker het onderzoek in een oude zaak. Een man werd destijds door Deckers toedoen tot levenslang veroordeeld wegens viervoudige moord.

8.

Thomas Olde Heuvelt | Echo

Nick en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Als ze de vallei betreden bekruipt hen het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn. Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma.

9.

Martine Bijl | Rinkeldekink

Martine Bijl overleed op 71-jarige leeftijd aan de complicaties van de hersenbloeding die ze in september 2015 kreeg. Over therapeuten, welzijnstaal, de valklas en de ergotherapie, over angsten en wanen schreef ze eerlijk, met wrange humor en zonder opsmuk in Rinkeldekink.

10.

Camilla Läckberg | Gouden kooi

Voor de buitenwereld lijkt het of Faye alles heeft: een perfecte man, een geliefde dochter en een luxeappartement in de meest chique wijk van Stockholm. Maar duistere herinneringen uit haar jeugd in Fjällbacka achtervolgen haar en ze voelt zich steeds meer gevangen in een gouden kooi.