Top 10 | Goede voornemens

Gepubliceerd op: 10 januari 2019 11:27

Wat zijn jouw goede voornemens dit jaar? Wil je minder alcohol drinken, werken aan je relatie of meer uit je dag halen? De e-books uit deze top 10 geven een steuntje in de rug.

1.

Carine Green | Gezonder in 3 stappen

In Gezonder in 3 stappen reikt Carine Green een aantal eenvoudige methoden aan om je algemene gezondheid te bevorderen. Ook mensen met specifieke klachten, van chronische vermoeidheid tot hardnekkig overgewicht, krijgen handvatten om hun gezondheid en levenskwaliteit te verbeteren. 

2.

Susan Bögels | Mindful opvoeden in een druk bestaan

Soms lijkt het ouderschap vooral uit een eindeloze to-dolijst te bestaan. Psychotherapeut Susan Bögels toont hoe je een balans kunt vinden tussen de doe- en de zijn-modus in de omgang met je kinderen, hoe je om kunt gaan met stress, ruzie en schuldgevoel en hoe je op een eenvoudige manier bewuste en onbevooroordeelde aandacht kunt cultiveren.

3.

Joshua Becker | Meer door minder

Meer door minder is een inspirerend boek over het creëren van ruimte in je huis, je leven, je hoofd en je bezit. Joshua Becker laat zien dat een minimalistische levensstijl geworteld is in eeuwenoude theorieën en methodes over afstand doen van bezit. Het opruimen van alles wat overbodig is geeft letterlijk en figuurlijk ruimte in je leven!

4.

Hal Elrod | Miracle morning

Elrod laat in deze praktische gids zien hoe iedereen aan de hand van zes nieuwe gewoontes in 30 dagen kan werken aan meer focus, positiviteit, regelmaat en bewustzijn. En dat allemaal voor 8 uur ’s ochtends…

5.

Jamé Heskett | Een gezond evenwicht

Huisarts Jamé Heskett laat zien hoe je juist met kleine stapjes in 60 dagen een gezondere levensstijl ontwikkelt. Hierdoor voel je je veel vitaler, verlies je blijvend gewicht en vertraagt het verouderingsproces. Een gezond evenwicht vertelt de waarheid over afvallen, je hormoonbalans en ouder worden.

6.

Wouter de Jong | Mindgym

Bij goed voor jezelf zorgen denken we vaak aan veel bewegen en gezond eten, maar je zit pas écht lekker in je vel als je ook mentaal sterk bent. Wouter de Jong laat in Mindgym zien hoe je in 12 weken je mentale conditie kunt verbeteren. 

7.

Sue Johnson | Houd me vast

We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid, maar soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Die hulp komt van dr. Sue Johnson, ontwikkelaar van Emotionally Focused Couple Therapy en schrijver van de internationale bestseller Houd me vast.

8.

Mariëtte Wijne | Nou, nog eentje dan

Nou, nog eentje dan, opgewekt van toon en vrolijk geïllustreerd, is een persoonlijk verhaal over een probleem waar ruim een miljoen Nederlanders mee worstelen. Een bemoedigend boek voor iedereen die wil stoppen met (te veel) drinken.

9.

Bas & Kees Klinkhamer | Gelukkig ouder worden

De boodschap van vader en zoon Klinkhamer: verdiep je tijdig in het ouder worden. Zo maak je van je oude dag een vitale, zinvolle en inspirerende tijd. Kees Klinkhamer weet vanuit zijn medische expertise en eigen ervaring dat gelukkig ouder worden niet vanzelf gaat. Daar moe je wel wat voor doen!

10.

Gijs Jansen | Leef!

Leef! leert je jezelf te accepteren zoals je bent. Dat geeft je de tijd en de ruimte om te leven. Voor wie geen zin heeft in de peptalk van een positivo, maar wel op zoek is naar meer balans, is Leef! een aanrader.