Top 10 | Lifestyle en beauty

Gepubliceerd op: 13 november 2018 13:22

Vind jezelf opnieuw uit met de boeken uit deze top 10! Leer dingen weggooien, je haar föhnen en havermoutpap maken dankzij dit rijtje schrijvende BN'ers.

1.

Martje Haverkamp en Emilie SobelsBabe, you got this

Interviews met inspirerende, succesvolle vrouwelijke ondernemers en zakenwonders. Een boek met handvatten die kunnen helpen met het verwezenlijken van je dromen. Want succesvolle vrouwen helpen elkaar: Babe, you got this.

2.

Marieke Eyskoot | Dit is een goede gids

Wil je graag wat duurzamer leven, maar weet je niet hoe? En kun je er eigenlijk niet veel tijd, geld of gedoe in steken? Dan is dit jouw boek. Het staat vol praktische en positieve tips op het gebied van kleding, verzorging, eten, wonen, werken en vrije tijd, en laat zien dat mooi en verantwoord prima samen kunnen gaan.

3.

Rens Kroes | The Party Edition

Inspirerend kookboek met feestelijke recepten. Kroes laat zien hoe je taarten bakt, hartige hapjes maakt, dinertjes bereidt, de lekkerste drankjes serveert en hoe je met je familie en vrienden volop kunt feesten. Of je nu een party-moment met zijn tweeën beleeft of met twintig man. 

4.

Fred van Leer | Leer van Fred

De bekende stylist Fred van Leer vertelt op zijn eigen humoristische manier over zijn jeugd en hoe hij bekend werd. Met veel modetips, kleurenfoto's en -illustraties.

5.

Fajah Lourens | Killerbody

Een dieetboek voor sporters met voedings- en trainingschema's om de eerste stappen te zetten om jouw eigen Killerbody te vormen én te behouden. 

6.

Monica Geuze | My Way

Ondanks het feit dat Monica een leven leidt waar veel meiden jaloers op zijn, wist zij een aantal jaren terug totaal niet wat ze wilde gaan doen. In dit boek vertelt Monica over haar weg naar succes, met alle hoogte- en dieptepunten, en geeft ze tips en nog meer inkijkjes in haar bijzondere leven.

7.

MaschaHappy love life

Happy Love Life gaat over de liefde en wat hier allemaal mee samenhangt. Openhartig deelt Mascha haar verhalen en levenslessen, over vertrouwen, vrienden, seks, samenwonen, financiën, ruzie, vrijheid en de toekomst.

8.

Dennis Storm | Weg ermee

Praktisch pleidooi voor het bewust worden van consumentisme, het aan de slag gaan met 'ontspullen' en het breken met ingesleten gewoonten, om zo weer autonoom vrijheid te ervaren. Een persoonlijk en inspirerend boek dat je aan het denken zet over wat je écht nodig hebt. En dat je leert hoe je ook zonder een heleboel dingen kan, zodat je net als Dennis de schoonheid van minimalisme kunt ontdekken.

9.

Xelly Cabau van Kasbergen en Martika de Sanders | Hair

Dit boek van visagist en haarstylist Xelly Cabau van Kasbergen is hét boek voor jou als je het beste uit je haar wil halen. Voor het eerst deelt zij welke tools je het beste kunt gebruiken en welke kleur en welke haarstijl het beste bij je passen. Een praktisch boek vol step-by-step tutorials, van beach waves, glamourkrullen en steil haar tot simpele updo’s die binnen twee minuten klaar zijn. 

10.

Cécile Narinx, Marije van Regenmortel en Merel Bem | Dit boek gaat niet over mode

Een ode aan de kracht, de zin, de rollen en de lol van kleren. Narinx, Van Regenmortel en Bem maakten een boek met én over Nederlandse en Vlaamse mannen en vrouwen – en rekenen definitief af met het vooroordeel dat stilstaan bij wat je aanhebt oppervlakkig zou zijn.