Verbouwing OBA Osdorp

Gepubliceerd op: 2 oktober 2019 14:52

OBA Osdorp wordt verbouwd. Vanaf maandag 28 oktober 2019 t/m maandag 11 november 2019 is deze OBA-locatie tijdelijk gesloten. Naar verwachting duurt de hele verbouwing 6 tot 8 weken. Dat betekent dat OBA Osdorp vanaf dinsdag 12 november weer open is, maar dat er overlast zal zijn van verbouwingsactiviteiten.

Dienstverlening

In de periode van 12 november 2019 t/m 4 januari 2020 kunnen bezoekers in OBA Osdorp materialen lenen en terugbrengen, kranten en tijdschriften lezen en gebruik maken van de internetpc’s.

Techgrounds en Maakplaats

In het vernieuwde OBA Osdorp is straks een Maakplaats 021 en komt er meer ruimte om te studeren. Ook verwelkomen we TechGrounds, een gratis programmeerschool waar deelnemers worden opgeleid tot webdeveloper.

Welkom op andere OBA-locaties

Als lid van OBA Osdorp kun je gebruik blijven maken van de dienstverlening van de OBA. Zo kun je boeken lenen en terugbrengen, een krant of een tijdschrift lezen bij één van de andere locaties, zoals OBA Slotermeer of OBA Mercatorplein, of een andere vestiging. Verder hebben we speciaal voor leden van OBA Osdorp de volgende extra’s:

  • Geen transportkosten
    Alle materialen die in OBA Osdorp zijn geleend, kun je vanaf 28 oktober 2019 tot aan de heropening zonder extra kosten terugbrengen in een andere vestiging.
  • Langer lenen
    Je kunt je boeken tijdelijk zes weken lenen tijdens de verbouwing van OBA Osdorp.

Nieuwe locaties in Nieuw-West

De OBA gaat vanaf dit najaar flink aan de slag in Amsterdam Nieuw-West met verbeteringen aan de vestigingen. Er worden nieuwe locaties onderzocht, geopend (OBA Postjesweg) of verbouwd (OBA Osdorp). Zo laten we het OBA-netwerk in Nieuw-West beter aansluiten bij de ontwikkelingen in dit groeiende stadsdeel. Alle informatie over Nieuw-West en de heropening van OBA Osdorp vind je op oba.nl/nieuwwest.

Wil je op de hoogte worden gehouden van de OBA activiteiten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via oba.nl/nieuwsbrief.