Vier je kerstvakantie in de OBA

Gepubliceerd op: 11 december 2020 11:15

Kom deze kerstvakantie van 19 december tot en met 3 januari naar de OBA en doe mee met de leukste jeugdactiviteiten. Onder de noemer Midwinter Mokum is er een uitgebreid programma georganiseerd voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Denk aan jeugdtheater, een dansvoorstelling, films, diverse workshops en zelf-maak-activiteiten in OBA maakplaatsen verspreid door Amsterdam.

Het volledige programma staat op oba.nl/kerstvakantie, hier kunnen kinderen zich tevens aanmelden.

Over Midwinter Mokum

Midwinter Mokum is een vervolg op Midzomer Mokum dat deze zomer in opdracht van de gemeente Amsterdam georganiseerd is. De coronacrisis duurt inmiddels al bijna 9 maanden en heeft ook de jeugd flink geraakt. Daarom heeft de gemeente Amsterdam de OBA opnieuw benaderd om ook tijdens de kerstvakantie de kinderen van Amsterdam een fijne vakantie te bieden. De activiteiten zijn gelinkt aan de thema‚Äôs taal, cultuur en digitale geletterdheid en stimuleren de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Maar bovenal staat plezier en een fijne tijd hebben voorop. 

Lezen in de kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie kun je natuurlijk ook bij de OBA terecht voor prachtige winterse verhalen en sprookjes boeken en -films. Om voor te lezen, zelf te lezen of samen te kijken op de bank. Dus duik thuis in mooie verhalen en vergeet even de wereld om je heen. Kijk op oba.nl/kerstvakantie, oba.nl/jeugd en obajunior.nl voor voorlees- en boekentips of kom langs in een van onze vestigingen.