OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Vier Sinterklaas in de OBA

Gepubliceerd op: 29 oktober 2019 13:28

Het duurt niet lang meer voor het 5 december is...en daarom kun je je bij de OBA komen voorbereiden op de komst van Sinterklaas!

1 december | OBA Sinterklaasfeest (3+)

Dieuwertje Blok leest voor uit Balotje en Sinterklaas van Gouden Griffel-winnaar Yvonne Jagtenberg. Floor Minnaert neemt plaats achter de vleugel. Zangeres Julika Marijn zorgt ervoor dat iedereen Sinterklaasliedjes mee kan zingen. Na afloop is er een afterparty voor alle kinderen met een Sinterklaastraktatie, een reuzetafel vol Sinterklaaskleurplaten en boekverkoop door De Amsterdamse Boekhandel met signeersessies. Het feest begint om 10.00 uur, OBA Oosterdok is die dag daarom al om 9.30 uur open.

Sintgedichten- en surpriseworkshop (8+)

Bekende kinderboekenschrijvers helpen kinderen (8-12 jaar) bij het schrijven van een gedicht en het maken van een surprise voor thuis of op school. Er kunnen maximaal 15 kinderen per workshop deelnemen, dus reserveer snel een plekje bij een OBA-vestiging in de buurt.


10 mooie boeken over Sinterklaas