Vier Valentijnsdag in de bibliotheek

Gepubliceerd op: 5 februari 2014 12:48

Leen een romantische film, doe inspiratie op met een mooie dichtbundel, of kom naar één van onze programma's rond de dag van de liefde. Aan de vooravond van Valentijnsdag zetten de bloggende jongeren van ABCYourself onder meer de mislukkende, gedoemde, never-going to happen liefdes centraal. Op Valentijnsdag zelf is er een speciaal Valentijnsoptreden van het Amsterdamse Smartlappenkoor. Geniet na afloop van het speciale Valentijnsdrankje bij La Place, met romantisch uitzicht over Amsterdam. Beide programma's vinden plaats in het Theater van 't Woord, op de 7e etage van de Centrale Bibliotheek.

De avond van de struikelende liefde

Op donderdag 13 februari, 20.00 - 21.30 uur, presenteren de bloggende jongeren van ABCYourself 'De avond van de struikelende liefde'. De liefde is niet altijd makkelijk, leuk en rooskleurig. Integendeel. Het nieuwe boek van Mathijs Meinema, Liefde en ander onbehoorlijk gedrag, vertelt een heel ander verhaal over de liefde. Zijn boek wordt deze avond gepresenteerd en ook de overige ABCYourselfbloggers laten van zich horen. Dit jonge talent zal die avond worden toegesproken door verschillende bekende auteurs en het geheel wordt omlijst met toepasselijke muziek. De toegang is gratis, aanmelden vooraf is verplicht en kan via: info@bureauverhoeven.nl.

Amsterdams Smartlappenkoor

Op 14 februari, 17.00 uur, is er een speciaal Valentijnsoptreden van het befaamde Amsterdamse Smartlappenkoor in het Theater van 't Woord. Zingen over lief en leed, van vreugde en smart, het is van alle tijden….Waar geen woorden voor zijn, wat je niet kan zeggen, kan je wel zingen. Kom samen luisteren en meezingen en geniet na afloop van het speciale Valentijnsdrankje bij La Place. Met romantisch uitzicht over oud Amsterdam. Het Amsterdams Smartlappenkoor bestaat uit 50 echte Amsterdammers, mannen en vrouwen die weten wat leven, afzien én genieten is. Dirigent is Paul van Utrecht, het koor wordt instrumentaal ondersteund door accordeonist Rob Vlaar en de creatieve tubaspeler Glenn Goldman. Koop uw kaartje hier of bij de kassa op de begane grond van de Centrale Bibliotheek.