Voorleesontbijt met Yvonne Jagtenberg en Hondje

Gepubliceerd op: 28 januari 2016 14:52

De Nationale Voorleesdagen gingen gisteren goed van start met verschillende Voorleesontbijtjes, ook in de OBA. In de Centrale OBA kwam Yvonne Jagtenberg langs, mét haar enige echte Hondje.

We hebben er een geitje bij!

Een groep kinderen met ouders had zich ’s ochtends verzameld bij het Annie M.G. Schmidt theater, dat was omgedoopt tot kinderboerderij met kippen, koeien en het geitje. Yvonne las voor uit het Prentenboek van het Jaar, We hebben er een geitje bij!. Daarna pakte zij een van haar eigen prentenboeken erbij waarin ook een geitje de hoofdrol speelt, Klein geitje kan alles. Hondje, de enige echte, kwam ook tevoorschijn en deed vrolijk mee. De kinderen mochten Hondje zelfs even aaien.

Ontbijt in de OBA

Na het voorlezen stond er een echt ontbijtje klaar voor de kleinsten en hun ouders. ’s Middags was er nog een tweede voorleessessie met Yvonne en veel publiek.

Er is meer

De Nationale Voorleesdagen duren tot en met 6 februari. In de OBA is er een uitgebreid programma met jeugdtheater, voorleessessies en dans. Bekijk het hele programma hier.