Vrijwilligers gezocht! Is lesgeven misschien iets voor jou?

Gepubliceerd op: 26 augustus 2020 10:17

Kom speeddaten met vrijwilligersorganisaties in OBA Oosterdok en ontdek of dit misschien iets voor jou is.

Zou je het leuk vinden om voor de klas te staan en Amsterdammers te helpen met taal, rekenen, digitale vaardigheden of administratie? Ze iets bij te leren waarmee ze verder kunnen? Dan is lesgeven wellicht iets voor jou! 

De Vrijwilligers Centrale Amsterdam (VCA) organiseert samen met Leef en leer! een speeddate tussen vrijwilligers en Amsterdamse klassikale organisaties. Maak kennis met deze organisaties en vind uit welke het beste bij je past. De organisaties presenteren zichzelf met een korte pitch en daarna is er gelegenheid om kennis te maken met andere lesgevers en/of deelnemers.

Waar: OBA Oosterdok
Wanneer: Woensdag 9 september van 10.30 – 12.00 uur, inloop vanaf 10.15 uur.
Aanmelden: Meld je aan via VCA

Back to school

Vrijwilligersorganisaties zijn er na de zomervakantie weer klaar voor om Back to School te gaan met groepslessen voor kleine groepen. Wegens de coronamaatregelen zijn ze genoodzaakt de lesgroepen kleiner te maken en is er behoefte aan nieuwe vrijwilligers om groepen te begeleiden of les te geven.

VCA en Leef en leer!

VCA en Leef en leer! werken samen om vrijwilligers en organisaties in contact met elkaar te brengen. VCA Vrijwilligers Centrale Amsterdam is er voor mensen die op zoek zijn naar leuk vrijwilligerswerk en voor maatschappelijke organisaties. Leef en leer! is een onderdeel van OBA en ondersteunt Amsterdamse vrijwilligers en (vrijwilligers)organisaties
die zich bezig houden met het bevorderen van de basisvaardigheden van Amsterdammers. Leef en leer! geeft trainingen en advies op het gebied van leren en leermiddelen.