Waanzinnige winactie

Gepubliceerd op: 13 februari 2018 13:40

De Waanzinnige Boomhut fan-avond met Andy Griffith is helaas uitverkocht. Wil jij toch nog kans maken op een kaartje? Lees dan snel verder.

Een verdieping met een bowlingbaan, een krabbelhok, een tijdmachine in de vorm van een prullenbak, met een limonadefontein... er bestaan nu al 91 verdiepingen van de Waanzinnige Boomhut. Maar fantaseer jij ook wel eens over jouw eigen waanzinnige verdieping? Doe dan mee met deze waanzinnige winactie, dit is je kans! 

De opdracht

Teken jouw waanzinnige droomverdieping en stuur deze voor aanstaande zondag naar ons op. Dan maak je kans om als 1 van de 3 gelukkigen een waanzinnige prijs te winnen:

De prijs

  • 2 kaarten voor de uitverkochte Waanzinnige Boomhut fan-avond in de Centrale OBA op dinsdag 20 feb om 18.30 uur,
  • na afloop een meet & greet met Andy Griffith, de schrijver van De Waanzinnige Boomhut,
  • een gesigneerd exemplaar van het nieuwe boek De Waanzinnige Boomhut met 91 verdiepingen.

Hoe werkt het?

Je kan jouw tekening posten op Instagram of Facebook, vergeet dan de OBA niet te taggen. Je kunt ook mailen naar marketing@oba.nl of je kunt de tekening afgeven bij de klantenservice van de Centrale OBA . Vermeld dan altijd je naam, je leeftijd en een telefoonnummer. Meedoen kan tot en met zondag 18 februari. Als je hebt gewonnen, krijg je maandag 19 februari een bericht van ons.