Winactie: een Gouden Wikkel van BoekStart

Gepubliceerd op: 30 augustus 2018 09:19

BoekStart bestaat 10 jaar en dit wordt gevierd! Ouders kunnen in de maand september hun kind lid maken van de OBA, een Gouden Wikkel vinden en zo een mooi verrassingspakket van BoekStart winnen.

Elk pasgeboren kind kan gratis OBA-lid worden. De baby ontvangt direct een OBA-pas en als extra cadeautje het oranje BoekStart-koffertje met voorleesboekjes en -tips. In de maand september is het extra spannend om dit koffertje te openen: er kan namelijk een Gouden Wikkel in verstopt zitten. De vinders ontvangen een luxe pakket van BoekStart met nog meer verrassingen om het voorleesplezier te verhogen.

Hoe werkt de winactie?

  • Alle pasgeboren kinderen in Amsterdam, Ouderkerk en Diemen kunnen meedoen aan de actie als de ouders het gratis OBA-lidmaatschap voor hen afsluiten. Laat hierbij de BoekStart-bon zien. Deze bon is verkrijgbaar bij het OKT of is te printen via oba.nl/boekstart. In de gemeenten Diemen en Ouder-Amstel wordt de bon per post toegestuurd. Neem ook een identiteitsbewijs van een van de ouders/verzorgers mee.
  • Meedoen kan in elke OBA-vestiging, in de periode van 1 t/m 30 september 2018. Er zijn in totaal 10 Gouden Wikkels verstopt.
  • De winnaars worden bekend gemaakt in oktober. 

Over BoekStart

BoekStart bestaat 10 jaar. Een decennium lang is het hoofddoel van BoekStart hetzelfde gebleven: het bevorderen van voorlezen aan jonge kinderen. Plezier in lezen leidt tot een betere taal- en spraakontwikkeling. Naast het koffertje is er ook een handige app van BoekStart. De OBA organiseert regelmatig leuke activiteiten voor (groot)ouders en jonge kinderen. Bekijk meer informatie over BoekStart, de app en de activiteiten op www.oba.nl/boekstart.