Workshops voor ZZP'ers bij de OBA

Gepubliceerd op: 22 februari 2014 13:10

Kom in contact met andere zzp'ers en leer een strategie te bepalen tijdens de workshop 'Boost je business' voor zzp'ers bij de OBA. Titia Sietsma en Anne Weijs van coachingbureau Contact Creatie organiseren de workshop.

De workshop is een laagdrempelige bijeenkomst voor zzp'ers, om met behulp van coaching en in contact met andere zzp'ers, een strategie te bepalen. Om opdrachten uit te breiden met meer of andere opdrachten, voor het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten of om het huidige aanbod bij nieuwe opdrachtgevers onder de aandacht te brengen. Het is een aanzet om zelfstandig ondernemers verder op weg te helpen in het ondernemerschap en te helpen bij het in kaart brengen van de mogelijkheden. Aan het eind van de workshop beschikken deelnemers over concrete resultaten: kansen voor de uitbreiding van het netwerk van opdrachtgevers, ideeën om de laatste ontwikkelingen te benutten en nieuwe ideeën voor meerwerk bij opdrachtgevers en ook de manier waarop je hiermee aan de slag kunt gaan.

De workshops vinden plaats op woensdagen van 13.30-15.30 uur, in de Harry Mulischzaal op de 6e etage van de Centrale Bibliotheek. Data voor de eerste helft van 2014 zijn: 26 februari, 26 maart, 23 april, 28 mei en 25 juni. De workshops vinden plaats op basis van waardebepaling achteraf. Deelnemers bepalen zelf wat de workshop voor heeft opgeleverd en baseeren daarop het bedrag dat ze willen betalen. Reserveren kan via info@contactcreatie.nl.

(mindmap door Josephine Moons, visueel journalist van www.fullmoonwalk.nl)