Zomervakantie in de OBA

Gepubliceerd op: 19 juli 2017 10:25

Deze zomer zijn er extra veel leuke dingen te doen in de OBA! Van leren programmeren tot een voorstelling van Nijntje, er valt voor kinderen van alle leeftijden wel iets te beleven!

OBA Zomertoer

Drie vrolijke voorstellingen komen naar de OBA: Ik zou wel een kindje lusten, Nijntje op de fiets en Dikkie Dik en de taart. Speels en kleurrijk theater voor kinderen vanaf 2 jaar in OBA-vestigingen door heel de stad. 

Maakplaats 021

Maakplaats 021 is een speelkamer in de OBA waar jongens en meisjes op een laagdrempelige manier hun creativiteit en digitale vaardigheden kunnen ontplooien. Zélf ontwerpen, bouwen en aan de slag met nieuwe technologieën. 

Voorlezen

In bijna alle OBA-vestigingen worden er voorleesuurtjes georganiseerd, soms kan er aansluitend worden geknutseld. 

Cinekid MiniAppLab

De hele maand augustus in OBA IJburg: het Cinekid MiniAppLab. Ontdek de leukste apps! Het MiniAppLab is geopend tijdens openingstijden van OBA IJburg.

Bibliobios

Elk weekend worden er boekverfilmingen vertoond in de Centrale OBA. Op zaterdag films voor kinderen van 6+ en op zondag voor kinderen vanaf 3 jaar. 

En natuurlijk...lenen bij de OBA!

Kinderen tot en met 18 jaar zijn gratis lid van de OBA en lenen boetevrij. Met je OBA-pas kun je ook gebruik maken van wifi en vaak gratis of met korting deelnemen aan de activiteiten in de OBA. 

Afbeelding rechtsboven: detail van het vrolijke prentenboek Otto met vakantie naar de zon van Tom Schamp.