Zwoegen voor pakjesavond

Gepubliceerd op: 27 november 2018 16:34

Het heerlijk avondje komt dichterbij en dat betekent: gedichten schrijven en surprises maken. Op vrijdag 23 november stond daarom in OBA Reigersbos een gedichten- en surpriseworkshop op de planning.

De workshop werd geopend met een leuk gedicht, dat werd verteld in verschillende dichtvormen. Aan het einde van het gedicht kon het feest echt beginnen. De kinderen mochten samen een cadeau uitpakken: kleurrijke stiften en een hoop handig knutselmateriaal.

Met het cadeau gingen de kinderen aan slag en maakten zij prachtige kunstwerkjes en schreven, onder begeleiding,  grappige gedichten. Jazieel (9 jaar) vond het schrijven van haar gedicht nogal lastig: “Gedichten schrijven is helemaal niet makkelijk, maar ja.. niets in het leven is makkelijk.”

De Sint gedichten- en surpriseworkshop was een groot succes! Nu kan iedereen tijdens pakjesavond met een grote glimlach zijn of haar gedicht voorlezen. 

Zelf ook nog aan het worstelen met gedichten schrijven of het maken van een surprise? Bezoek een van de andere workshops in de OBA, bekijk de data in de agenda. 

tekst: Aïsha Desbarida