Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een nieuwsbrief van de OBA en blijf op de hoogte van nieuws en leuke activiteiten in Amsterdam.

Beeld banner: Ben Houdijk


OBA

OBA Nieuwsbrief

Lees het laatste nieuws van de OBA en ontvang informatie in je mailbox over de collectie en over activiteiten van de OBA en OBA-partners, zoals workshops, theater, film en lezingen.

naar het aanmeldformulier

Jeugd

Jeugdnieuwsbrief

Ontvang een aantal keer per jaar leestips, nieuws en de leukste activiteiten voor kinderen van de OBA in je inbox. 

naar het aanmeldformulier

Huis van Alle Talen

Nieuwsbrief Huis van Alle Talen

Laat je inspireren door onze partners, hun verhalen, collecties en activiteiten. Ontvang nieuws over het Huis van alle Talen, de plek waar talen en culturen samenkomen.

naar het aanmeldformulier

Basisvaardigheden

Leef en leer! is er voor iedereen die zich bezighoudt met het bevorderen van de basisvaardigheden van Amsterdammers. Meld je aan voor de Leef en leer!-nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van nieuwtjes van het Leef en leer!-netwerk. Zo hoor je als eerste over nieuwe activiteiten, workshops en trainingen in Amsterdam. 

naar het aanmeldformulier

Onderwijs

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor leerkrachten in het Primair Onderwijs. Met nieuwe educatieve producten, tips voor leerkrachten en bijscholingsmogelijkheden. meld je hier aan

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor docenten in het Voortgezet Onderwijs. Met nieuwe educatieve producten en handige tips zoals voor Lezen voor de lijst en bijscholingsmogelijkheden. meld je hier aan

Ontvang 4 keer per jaar OBA-nieuws voor professionals in kinderdagverblijven en voorscholen. Met nieuwe educatieve producten en handige tips zoals BoekStart en bijscholingsmogelijkheden. meld je hier aan

Maakplaats 021

In verschillende OBA-vestigingen vind je Maakplaats 021, waar kinderen kunnen coderen, robots bouwen en 3D-printen! Deze nieuwsbrief verschijnt 1 keer per 2 maanden.

naar het aanmeldformulier