Partners

Partners van de OBA

De OBA werkt met diverse partijen in Amsterdam samen. Hierdoor ontstaat een netwerk van samenwerkingspartners en geven we op verschillende manieren met elkaar vorm en inhoud aan onze service en dienstverlening. In co-creatie met partners ontstaat een toegankelijke, publieke ontmoetingsplek voor iedereen, geven we vorm en inhoud aan onze collectie en kunnen we een breed scala aan activiteiten en programma’s aanbieden. Door deze verbinding ontstaat een openbaar plein van, voor en door Amsterdammers. Maak kennis met dit platform en ontmoet de partners waarmee wij samenwerken.Ook partner worden?

De OBA is de meest bezochte culturele instelling van Amsterdam, een stad met meer dan 175 nationaliteiten en 360 verschillende talen. De OBA is een plek in de stad die meer is dan een collectie van boeken: een beleveniswereld van mensen en hun verhalen; een bron van inspiratie voor iedere Amsterdammer. Samen met onze partners geven we vorm en inhoud aan de collectie en activiteiten. Ieder initiatief dat hieraan bijdraagt is welkom. 

Hebt u een idee voor een collectie of een activiteit die daarbij aansluit? Laat het ons weten door ons een e-mailbericht te sturen.