Werken bij de OBA

Werken bij de OBA

Informeren en adviseren is mensenwerk. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt bepaald door onze medewerkers. Bij de OBA wordt iedereen voortdurend getraind en gecoacht. Naast inhoudelijke kennis rekenen wij op creativiteit, energie, flexibiliteit en vooral de wil om samen te werken. De OBA gelooft in de kracht van een gedreven team.


Vacatures

bekijk de actuele vacatures

De OBA streeft naar meer bezoekers, meer activiteiten en meer digitale mogelijkheden voor ons publiek. Om dit te verwezenlijken werken bij de OBA deskundige, gedreven en enthousiaste collega’s. Wil jij ons team komen versterken? Kijk op deze pagina voor openstaande vacatures. Wie weet zien we je binnenkort!

Vrijwilligerswerk

meld je aan als vrijwilliger

Onze vrijwilligers ondersteunen in de vestigingen, beantwoorden vragen en wijzen de weg, of helpen bij culturele en maatschappelijke activiteiten. Of ze leveren een bijdrage aan de diverse trainingen basisvaardigheden op het gebied van taal en computers. Er zijn verschillende mogelijkheden en je doet (weer) werkervaring op en ontwikkelt je talenten.

Stages

bekijk de stages van de OBA

Ben je op zoek naar een stageplek bij de OBA? De OBA (Stichting Openbare Bibliotheken Amsterdam) is een maatschappelijk-culturele instelling met circa 300 medewerkers die als missie heeft om alle Amsterdammers te inspireren om te blijven leren en om kennis, cultuur en informatie voor iedereen bereikbaar en toegankelijk te maken.