Alle 27 vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Stages

Stage lopen bij de OBA

Ben je op zoek naar een stageplek bij de OBA? De OBA (Stichting Openbare Bibliotheken Amsterdam) is een maatschappelijk-culturele instelling met circa 300 medewerkers die als missie heeft om alle Amsterdammers te inspireren om te blijven leren en om kennis, cultuur en informatie voor iedereen bereikbaar en toegankelijk te maken.

Inmiddels is de OBA al 100 jaar de plek waar Amsterdammers samenkomen voor hun persoonlijke ontwikkeling. In de 20ste eeuw ging het met name om boeken. De 21ste eeuw vraagt om vrije toegang tot alle denkbare informatiebronnen, meer leervormen en een breed cultureel aanbod.

Je vindt dit terug in onder meer de tentoonstellingen, voorstellingen, debatten, workshops, game-events, cursussen, leescafés, leeskringen etc. De OBA trekt daarmee jaarlijks zo’n 3,5 miljoen bezoekers.

De OBA heeft momenteel de volgende stagevacatures open staan:

Stagiair Servicemedewerker Dienstverlening

In deze dynamische, afwisselende functie in de frontoffice ben je het visitekaartje van de OBA. Met de positieve klantbeleving als uitgangspunt draag je bij aan een goede service en dienstverlening. Je ondersteunt als gastheer/gastvrouw activiteiten en behandelt veel voorkomende vragen en meldingen die spelen binnen de OBA. Ook assisteer je bij verschillende activiteiten die in de vestiging plaatsvinden, help je klanten bij het gebruik van de faciliteiten die de OBA biedt, geef je algemene informatie over onze producten en diensten en verricht je opruimwerkzaamheden.

Vragen?

Neem contact op met Marga Bos via sollicitaties@oba.nl of 020 5230 734

Op zoek naar iets anders?