Stagiair Service en Dienstverlening (m/v/x)

Samen met onze partners in de stad en zo’n 300 collega’s biedt de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) al 100 jaar Amsterdammers de kans om zich hun leven lang te blijven ontwikkelen. Iedereen is welkom om gebruik te maken van onze collectie, activiteiten te bezoeken, advies te vragen, te werken of te studeren, elkaar te ontmoeten en tot rust te komen met een kopje koffie. De OBA is de meest bezochte culturele instelling van de stad. Dagelijks bezoeken ruim 10.000 mensen een van onze 28 OBA-locaties.

De OBA is met ingang van september 2022 op zoek naar verschillende Stagiairs Servicemedewerker Dienstverlening (m/v/x) voor 16-36 uur per week.

In deze dynamische, afwisselende functie in de frontoffice ben je het visitekaartje van de OBA. Met de positieve klantbeleving als uitgangspunt draag je bij aan een goede service en dienstverlening. Je ondersteunt als gastheer/gastvrouw activiteiten en behandelt veel voorkomende vragen en meldingen die spelen binnen de OBA.
Ook assisteer je bij verschillende activiteiten die in de vestiging plaatsvinden, help je klanten bij het gebruik van de faciliteiten die de OBA biedt, geef je algemene informatie over onze producten en diensten en verricht je opruimwerkzaamheden. Er zijn stageplaatsen beschikbaar in verschillende stadsdeelteams.

Jouw profiel

  • Je bent 2e jaars MBO-student Servicemedewerker of Medewerker Secretariaat en Receptie
  • Je bent voor minimaal 2-3 dagen beschikbaar 3-5 maanden
  • Je ontvangt onze gasten op een klantvriendelijke manier
  • Je hebt een positieve instelling en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren

Wij bieden

  • goede begeleiding door een praktijkbegeleider op de werkvloer en een stagebegeleider voor je ontwikkeling
  • bij full-time (36 uur) stageplaats een vergoeding van € 250,00
  • een gratis lidmaatschap van de OBA gedurende de stageperiode

Informatie
Wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met Marga Bos, afd. P&O , op telefoonnummer 020-5230734.

Reageren
Iedereen is welkom bij de OBA en krijgt een gelijke kans. In een stad met meer dan 860.000 unieke Amsterdammers, zien we deze kleurrijke variatie graag terug onder onze medewerkers, vrijwilligers en stagiaires. Voel je vrij om op deze vacature te reageren.

Mail jouw motivatie en cv vóór 31 juli 2022 naar sollicitaties@oba.nl, onder vermelding van stagiair Servicemedewerker Dienstverlening.
Vermeld in je motivatie je eventuele voorkeur voor een stadsdeelteam.

bekijk alle stagevacatures