Vacatures

Vacatures

Al onze vacatures publiceren we op onze website. Bekijk hieronder welke vacatures op het moment openstaan binnen de OBA.

Op dit moment is de OBA op zoek naar:

Medewerker Dienstverlening Basisvaardigheden & Ouderen (24 uur per week)

Als Medewerker Dienstverlening Basisvaardigheden en Ouderen ben je verantwoordelijk voor het op actieve en aantrekkelijke wijze aanbieden van publieksactiviteiten, alsmede het geven van informatie en advies. Je promoot de activiteiten, je begeleidt groepen in het kader van programmering en/of educatie en je verzorgt de randvoorwaarden hiervoor. Je evalueert de activiteiten en brengt verbetervoorstellen aan. Je hebt contacten met de buurt, samenwerkingspartners en promotie-/perscontacten en bent in staat een netwerk op te bouwen en/of te onderhouden.

Medewerker Dienstverlening & Service OBA Oosterdok (32 uur per week)

Als medewerker Dienstverlening B draag je zorg voor de kwaliteit van de
dienstverlening en service op de vestiging. Je ondersteunt de teamleider en stemt je werkzaamheden met hem/haar af. Je neemt taken op je zoals het coördineren van de dagstart en het uitwerken van het weekoverzicht. Ook maak je nieuwe medewerkers, vrijwilligers en stagiaires wegwijs in de vestiging(en).

Werkzaamheden als preventiemedewerker kunnen aan het takenpakket van de medewerker Dienstverlening & Service worden toegevoegd.

Interim Hoofd Communicatie (32-36 uur per week)

We zoeken een inspirerende manager die ervaring heeft in het coachen en vormgeven van een team van communicatieprofessionals. Je werkt op een persoonlijke, prettige manier en laat zien dat je proactief en daadkrachtig kunt handelen. Je kunt strategische projecten op het gebied van communicatie realiseren (plannen, organiseren en implementeren) en/of een samengesteld projectteam aansturen.
Je bent de schakel tussen de afdeling Marketing-Communicatie, OBA-sectoren, partners van de OBA, en de leveranciers die betrokken zijn bij je projecten en adviezen. Je weet hoe je een visie kunt door vertalen naar een marketing communicatieplan / - project en een project kunt opstarten en managen. Omdat je in deze functie veel vrijheid krijgt is het belangrijk dat je initiatiefrijk bent en koers kunt bepalen waar we je ook aan kunnen houden.

Medewerker Dienstverlening Klantenservice Stadsdeelteam Oost/Diemen (24 of 28 uur per week)

In deze dynamische, afwisselende functie ben je als medewerker Dienstverlening C het visitekaartje van de OBA. Met de positieve klantbeleving als uitgangspunt draag je bij aan een goede service en dienstverlening. Je ondersteunt als gastheer/gastvrouw bij de voorbereiding en afronding van activiteiten en behandelt veelvoorkomende vragen en meldingen die spelen binnen de OBA. Ook help je klanten bij het gebruik van de verschillende faciliteiten die de OBA biedt, geef je algemene informatie over onze producten en diensten en verwijst zo mogelijk door naar interne- en externe partners.


Open sollicitaties

De OBA streeft naar meer bezoekers, meer activiteiten en meer digitale mogelijkheden voor ons publiek. Om dit te verwezenlijken werken bij de OBA deskundige, gedreven en enthousiaste collega’s. Indien er een vacature ontstaat, publiceren wij dat op deze pagina.

Een open sollicitatie indienen? Stuur motivatie en cv naar de Afdeling P&O: sollicitaties@oba.nl.

Op zoek naar iets anders?