Vacatures

Vacatures

Productieleider

📍Amsterdam | Sta je bekend als een organisatietalent? Ben je graag de spil in een verscheidenheid aan theaterproducties, lezingen, tentoonstellingen en overige culturele evenementen? Lees dan vooral verder!

bekijk de vacature

Collectiebeheerder

📍Stadsdeel West en Oost| Wil jij de collectie van de openbare bibliotheek van Amsterdam naar een hoger niveau tillen, door die zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de behoefte van de Amsterdammer? Lees dan verder!

bekijk de vacature

Ontwikkelaar Buurtgericht Werken

📍Team West | Wil jij Amsterdam West nog leuker maken? Wil je programma's en activiteiten organiseren samen met buurtbewoners en lokale organisaties? Kom dan met ons kennismaken.

bekijk de vacature

Medewerker Buurtgericht werken Zuid

📍Team Zuid |Wil jij Amsterdam Zuid nog leuker maken? Wil je programma's en activiteiten organiseren samen met buurtbewoners en lokale organisaties? Kom dan met ons kennismaken.

bekijk de vacature

Ontwikkelaar Buurtgericht Werken

📍Team Zuid | Wil jij Amsterdam Zuid nog leuker maken? Wil je programma's en activiteiten organiseren samen met buurtbewoners en lokale organisaties? Kom dan met ons kennismaken.

bekijk de vacature

Teamleider Dienstverlening

📍Team Oost/Nieuw-West | Wil jij graag een bijdrage leveren aan het bouwen van een moderne, maatschappelijke, hybride bibliotheek voor, door en van alle Amsterdammers?

bekijk de vacature

Projectleider Digitalisering

📍OBA Oosterdok | Leid je graag digitale projecten in goede banen? Zoek je een veelzijdige baan in de ICT bij een maatschappelijke organisatie? Wil je graag voor een vaste werkgever in Amsterdam gaan werken?

bekijk de vacature

Stages

Stagiair Service en Dienstverlening

Als stagiair Service en Dienstverlening ben je het gezicht van de OBA en zorg je ervoor dat klanten zich in jouw vestiging zich welkom voelen, ze alles kunnen vinden en weet je wat er speelt in je buurt.

bekijk de vacature


Open sollicitaties

De OBA streeft naar meer bezoekers, meer activiteiten en meer digitale mogelijkheden voor ons publiek. Om dit te verwezenlijken werken bij de OBA deskundige, gedreven en enthousiaste collega’s. Indien er een vacature ontstaat, publiceren wij dat op deze pagina.

Een open sollicitatie indienen? Stuur motivatie en cv naar de Afdeling P&O: sollicitaties@oba.nl.