Alle 27 vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Vacatures

Vacatures

Al onze vacatures publiceren we op onze website. Bekijk hieronder welke vacatures op het moment openstaan binnen de OBA.

Op dit moment is de OBA op zoek naar:

Senior Systeembeheerder afdeling ICT (36 uur per week)

Als Senior Systeembeheerder werk je binnen een ICT afdeling van 10 medewerkers. Het team beheert en ondersteunt de totale ICT infrastructuur (eerste en tweede lijn), zodat continuïteit geboden kan worden en de OBA daarmee haar functie kan uitoefenen. 

Als Senior Systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor het monitoren, configureren, beheren en onderhouden van de ICT infrastructuur. Daarnaast houd jij je bezig met het upgraden, implementeren en beveiligen van bestaande en/of nieuwe hardware en software. Je rapporteert in deze functie aan het Hoofd ICT.

Medewerker Dienstverlening & Service (28-32 uur per week)

In deze dynamische, afwisselende functie ben je als klantenservice medewerker het visitekaartje van de OBA. Met de positieve klantbeleving als uitgangspunt, draag je bij aan een goede service en dienstverlening. Je ondersteunt als gastheer/gastvrouw bij de voorbereiding en afronding van activiteiten en behandelt veel voorkomende vragen en meldingen die spelen binnen de OBA. Ook help je klanten bij het gebruik van de verschillende faciliteiten die de OBA biedt, geef je algemene informatie over onze producten en diensten en zorg je voor een fijne sfeer in de bibliotheek. Je zorgt voor een prettige omgeving, onder andere door het verrichten van opruimwerkzaamheden.

Corporate Communicatieadviseur (36 uur, zzp)

Wij zijn op zoek naar een tijdelijke communicatieadviseur die de handen uit de mouwen wil steken om de OBA de komende maanden verder te helpen. Je bent medeverantwoordelijk voor het bewaken van het imago, het tot stand brengen van de corporate uitingen van de OBA en een optimale inzet van communicatiemiddelen richting stakeholders.


Open sollicitaties

De OBA streeft naar meer bezoekers, meer activiteiten en meer digitale mogelijkheden voor ons publiek. Om dit te verwezenlijken werken bij de OBA deskundige, gedreven en enthousiaste collega’s. Indien er een vacature ontstaat, publiceren wij dat op deze pagina.

Een open sollicitatie indienen? Stuur motivatie en cv naar de Afdeling P&O: sollicitaties@oba.nl.

Op zoek naar iets anders?