De OBA is alleen open op afspraak voor de OBA Bestelservice en activiteiten. Binnen lopen zonder afspraak kan nog niet door de coronamaatregelen van de overheid. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Vacatures

Vacatures

Al onze vacatures publiceren we op onze website. Bekijk hieronder welke vacatures op het moment openstaan binnen de OBA.

Op dit moment is de OBA op zoek naar:

ICT Support medewerker (16 uur per week)

In de functie van ICT Support Medewerker ben je onderdeel van de ICT-servicedesk, die ondersteuning biedt aan collega’s over uiteenlopende IT-zaken, op afstand of aan de werkplek. Je biedt ondersteuning op het gebied van de IT-systemen, (kantoor)applicaties, hardware, smartphones en alle randapparatuur. Dit met als doel dat problemen en verstoringen rondom applicaties of servicediensten zo snel, efficiënt en kwalitatief mogelijk
worden verholpen.

In het bijzonder zijn we op zoek naar een collega die flexibel en servicegericht inspeelt op wensen van klanten. Je luistert naar de klant en vraagt door naar de ‘vraag achter de vraag’.

Medewerker Facilitaire ondersteuning (36 uur per week)

Als Medewerker Facilitaire ondersteuning bied je ondersteuning aan het hoofd en overige medewerkers van de afdeling Facilitaire zaken. Je gaat aan de slag met het (door)ontwikkelen en uitvoeren van het arbo- en veiligheidsbeleid binnen de OBA.

Je onderhoudt het contact met leveranciers en samenwerkingspartners en bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de interne- en externe communicatie bij bijvoorbeeld bouwprojecten. Daarnaast lever je een bijdrage aan de verdere inrichting en uitvoering van contract- en vastgoedbeheer. 

Medewerker Dienstverlening & Service (28-32 uur per week)

In deze dynamische, afwisselende functie ben je als klantenservice medewerker het visitekaartje van de OBA. Met de positieve klantbeleving als uitgangspunt, draag je bij aan een goede service en dienstverlening. Je ondersteunt als gastheer/gastvrouw bij de voorbereiding en afronding van activiteiten en behandelt veel voorkomende vragen en meldingen die spelen binnen de OBA. Ook help je klanten bij het gebruik van de verschillende faciliteiten die de OBA biedt, geef je algemene informatie over onze producten en diensten en zorg je voor een fijne sfeer in de bibliotheek. Je zorgt voor een prettige omgeving, onder andere door het verrichten van opruimwerkzaamheden.

Medewerker Dienstverlening binnen de OBA Flexpool (35 uur per maand)

In deze dynamische, afwisselende functie ben je als medewerker Dienstverlening het visitekaartje van de OBA. Met de positieve klantbeleving als uitgangspunt, draag je bij aan een goede service en dienstverlening. Je ondersteunt als gastheer/gastvrouw bij de voorbereiding en afronding van activiteiten en behandelt veel voorkomende vragen en meldingen die spelen binnen de OBA. Ook help je klanten bij het gebruik van de verschillende faciliteiten die de OBA biedt, geef je algemene informatie over onze producten en diensten en zorg je voor een fijne sfeer in de bibliotheek.


Open sollicitaties

De OBA streeft naar meer bezoekers, meer activiteiten en meer digitale mogelijkheden voor ons publiek. Om dit te verwezenlijken werken bij de OBA deskundige, gedreven en enthousiaste collega’s. Indien er een vacature ontstaat, publiceren wij dat op deze pagina.

Een open sollicitatie indienen? Stuur motivatie en cv naar de Afdeling P&O: sollicitaties@oba.nl.

Op zoek naar iets anders?