Vacatures

Vacatures

Al onze vacatures publiceren we op onze website. Bekijk hieronder welke vacatures op het moment openstaan binnen de OBA.

Op dit moment is de OBA op zoek naar:

Allround theatertechnicus (28-32 uur per week)

Als theatertechnicus ben je belast met al het organisatorisch en technische werk dat nodig is om theatervoorstellingen of activiteiten te realiseren. Je werkt samen met een ervaren collega en zorgt samen voor decoropbouw of je ondersteunt hierbij bij de grotere voorstellingen. Je programmeert de trekkenwand en bent verantwoordelijk voor het changement tijdens de voorstellingen. Ook ben je verantwoordelijk voor licht en geluid tijdens de voorstellingen. Je bedient de camera`s bij livestreams en doet videonabewerking van opnames. Daarnaast zorg je voor het onderhoud aan materialen en van apparatuur waarmee wordt gewerkt.

Medewerker Beheer (36 uur per week, 32 uur in overleg)

Als Medewerker beheer ondersteun je de centrale diensten van de bibliotheek en faciliteer je het primaire proces en de bedrijfsvoering van de OBA. Je werkt samen met drie andere collega’s op de afdeling beheer en je houdt je onder andere bezig met de behandeling van de centrale inkoop, ontvangst en afhandeling van binnengekomen goederen. Je verzorgt het intern en extern transport van en tussen de verschillende afdelingen en vestigingen. Je zorgt voor de inrichting van vergaderzalen en vergaderkamers bij het congresbureau. Verder neem  deel aan BHV-organisatie en als officieel opgeleid persoon.

Bijbaan bij de Bieb!

Ben jij op zoek naar een bijbaan in jouw favoriete stadsdeel in Amsterdam waarbij gastvrijheid centraal staat? 

  • vanaf 8 uur per week!
  • goed te combineren met bijvoorbeeld studie
  • mooi uurloon
  • gratis OBA-lidmaatschap

Als medewerker Dienstverlening binnen de OBA Flexpool ben je het visitekaartje van de OBA, ontvangt bezoekers vol enthousiasme en ondersteunt bij activiteiten en de dienstverlening, incl. avond- en weekenddiensten

Interim recruiter (32-36 uur per week, tijdelijke opdracht tot 1 januari 2022)

Als Interim recruiter maak je onderdeel uit van de Afdeling P&O van de OBA en ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van vacatures in de verschillende sectoren van de organisatie. Je bent hierin met name gericht op de directe uitvoering.Daarnaast ben je verantwoordelijk van het professionaliseren van het werving en selectie proces binnen de OBA. Wij zijn op zoek naar een collega die de handen uit de mouwen wil steken en ons kan helpen onze vacatures efficiënt te vervullen.


Open sollicitaties

De OBA streeft naar meer bezoekers, meer activiteiten en meer digitale mogelijkheden voor ons publiek. Om dit te verwezenlijken werken bij de OBA deskundige, gedreven en enthousiaste collega’s. Indien er een vacature ontstaat, publiceren wij dat op deze pagina.

Een open sollicitatie indienen? Stuur motivatie en cv naar de Afdeling P&O: sollicitaties@oba.nl.

Op zoek naar iets anders?