Vacatures

Vacatures & Stages

Coördinator Dienstverlening

📍Stadsdeel West | Als Coördinator Dienstverlening ben je het gezicht van de OBA en zorg je ervoor dat klanten zich in jouw vestiging zich welkom voelen, ze alles kunnen vinden en weet je wat er speelt in je buurt.

bekijk de vacature

Medewerker Klantenservice

📍Stadsdeel Noord en Zuidoost/Ouder-Amstel | Wil jij bijdragen aan de positieve klantbeleving? De medewerkers Dienstverlening zorgen als visitekaartje van de OBA voor een goede service en dienstverlening.

bekijk de vacature

Medewerker Klantenservice horeca

📍Stadsdeel Noord en Zuid | Wil jij bijdragen aan de positieve klantbeleving? Als medewerker Dienstverlening Klantenservice zorg je voor een goede service en dienstverlening in de bibliotheek en het OBA-cafĂ©.

bekijk de vacature

Medewerker Klantenservice

📍Stadsdeel Centrum | Wil jij bijdragen aan de positieve klantbeleving? Als medewerker Dienstverlening Klantenservice ben je het visitekaartje van de OBA en zorg je voor een goede service en dienstverlening.

bekijk de vacature


Stages

Stagiair Service en Dienstverlening

Als stagiair Service en Dienstverlening ben je het gezicht van de OBA en zorg je ervoor dat klanten zich in jouw vestiging zich welkom voelen, ze alles kunnen vinden en weet je wat er speelt in je buurt.

bekijk de vacature

Stagiair Facilitaire Dienstverlening

Als stagiair Facilitaire Dienstverlening leer je verschillende kanten van het vakgebied kennen door te ondersteunen bij operationele zaken rond project ‘Wayfinding’.

bekijk de vacature

Stagiair Contentmarketing

Wat ga je doen: Je ondersteunt het content team bij het creëren van social media content, redactionele inhoud en nieuwsbrieven. Let op: het betreft een stage op HBO- of WO-niveau.

bekijk de vacature

Stagiair Marketingcommunicatie

Als allround stagiair Marketingcommunicatie draai je mee met onze collega’s van het Marcom-team, snuffel je aan alles wat we doen en krijg je verantwoordelijkheid over je eigen projecten.

bekijk de vacature


Open sollicitaties

De OBA streeft naar meer bezoekers, meer activiteiten en meer digitale mogelijkheden voor ons publiek. Om dit te verwezenlijken werken bij de OBA deskundige, gedreven en enthousiaste collega’s. Indien er een vacature ontstaat, publiceren wij dat op deze pagina.

Een open sollicitatie indienen? Stuur motivatie en cv naar de Afdeling P&O: sollicitaties@oba.nl.