Service

Service


Mijn bibliotheekzaken

mijn bibliotheekzaken

Wil je materialen verlengen, reserveren, of een berichtje krijgen als je ze weer moet inleveren? Maak dan gebruik van de OBA-app of Mijn Bibliotheek.

Ben je al lid?

ben je al lid?

Al voor een paar tientjes per jaar leen je onbeperkt. En wist je dat je met een OBA-pas altijd 50% korting krijgt op toegangskaarten voor OBA-activiteiten?

Klantenservice

klantenservice

Heb je een vraag of een klacht over de diensten van de OBA? Onze klantenservice staat je graag te woord via telefoon, mail en WhatsApp.

Aanvragen materialen

aanvragen materialen

Wil je materialen aanvragen uit het OBA-magazijn, de Wisselcollectie of uit een andere bibliotheek? Geen probleem. Hier lees je hoe dat werkt.

Printen en kopiëren

printen en kopiëren

Wil je iets printen of kopiëren bij één van de vestigingen van de OBA? Dat kan natuurlijk. Hier lees je hoe het werkt. 

Computergebruik en wifi

computergebruik en wifi

OBA-leden kunnen gratis gebruikmaken van de computers (met internet) en het wifi-netwerk. Wil je weten hoe het werkt? We leggen het graag aan je uit.

Senioren

senioren

Speciaal voor senioren heeft de OBA haar aanbod op een rijtje gezet. Van een gezellige middag in één van de vestigingen tot een dienst die boeken aan huis brengt.

Organisaties

aanbod voor organisaties

Voor educatieve instellingen, zorg- en dienstencentra heeft de OBA speciaal aanbod en een speciaal lidmaatschap. Bekijk het aanbod en de tarieven.

Theater- en zalenverhuur

theater- en zalenverhuur

De OBA Oosterdok op het Oosterdokseiland heeft een theaterzaal (OBA Theater) en een zalencentrum. Deze aantrekkelijke ruimtes zijn te huur. 

FAQ

FAQ

Heb je geen antwoord kunnen vinden op je vraag? Bekijk de meest gestelde vragen aan de OBA. Misschien zit jouw vraag er wel bij.

Blijf op de hoogte

blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle interessante dingen die in de OBA gebeuren? Volg ons op social media of meld je aan voor één van onze nieuwsbrieven.

OBA Eet & Drinkt

bagel en koffie

In de OBA kan je genieten van koffie met een croissant of een lunch met een salade en verantwoorde sappen. Je bent welkom bij OBA Eet & Drinkt.