OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Boekendienst aan huis

Woont u in Amsterdam, Diemen of Ouder-Amstel en bent u niet meer in staat om zelf naar de bibliotheek te gaan? Maak dan gebruik van onze bezorgservice 'Boekendienst aan Huis'. U geeft uw wensen door aan een van onze medewerkers en die zoekt voor u de boeken uit. Eén keer per maand worden de boeken bij u thuis gebracht.

 

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor de bezorgservice 'Boekendienst aan Huis'. Telefonisch aanmelden kan ook, via 020 - 523 09 60. U wordt na inschrijving zo snel mogelijk teruggebeld door een van onze medewerkers om een afspraak te maken en uw wensen te bespreken. De eerste bezorg datum bespreekt u met de medewerker, de volgende bezorg data geeft de bezorger aan u door.

 

Kosten

Voor de bezorging van de boeken aan huis betaalt u een bedrag dat gelijk is aan de kosten voor een standaard abonnement van de OBA.

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.

Beschrijf uw aanvraag hier zo volledig mogelijk