OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven van de OBA

Algemene nieuwsbrief

Meld je aan voor dé OBA-nieuwsbrief. Blijf op de hoogte van interessante OBA-activiteiten, aanwinsten in de collectie en leuke acties. Deze nieuwsbrief verschijnt 1 keer per maand.

Jeugdnieuwsbrief

Ontvang 2 tot 5 keer per jaar tips voor uitjes met kinderen in de OBA en andere jeugdtheaters (Theater De Krakeling, DeLaMar theater, Internationaal Theater Amsterdam, Podium Mozaïek en Theater de Meervaart).

Maakplaats nieuwsbrief

In verschillende OBA-vestigingen vind je Maakplaats 021, waar kinderen kunnen coderen, robots bouwen en 3D-printen! de hoogte blijven? Deze nieuwsbrief verschijnt 1 keer per 2 maanden.

Huis van Alle Talen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het Huis van Alle Talen, een plek voor een door Amsterdammers waar verhalen samenkomen. Laat je inspireren door de collectie en activiteiten die taaldiversiteit vieren. 

Nieuwsbrief Leef en leer!

Leef en leer! is er voor iedereen die zich bezighoudt met het bevorderen van de basisvaardigheden van Amsterdammers. Meld je aan voor de Leef en leer!-nieuwsbrief. Hiermee houden we je op de hoogte van nieuwtjes van het Leef en leer!-netwerk. Zo hoor je als eerste over nieuwe activiteiten, workshops en trainingen in Amsterdam. 

OBA School

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor leerkrachten in het Primair Onderwijs. Met nieuwe educatieve producten, tips voor leerkrachten en bijscholingsmogelijkheden. meld je hier aan

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor docenten in het Voortgezet Onderwijs. Met nieuwe educatieve producten en handige tips zoals voor Lezen voor de lijst en bijscholingsmogelijkheden. meld je hier aan

Ontvang 4 keer per jaar OBA-nieuws voor professionals in kinderdagverblijven en voorscholen. Met nieuwe educatieve producten en handige tips zoals BoekStart en bijscholingsmogelijkheden. meld je hier aan