Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een nieuwsbrief van de OBA en blijf op de hoogte van nieuws en leuke activiteiten in Amsterdam. 

 

OBA Nieuws

OBA Nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, de allerleukste boekentips en opkomende activiteiten in de OBA direct in je mailbox. Geef jouw interesses op en lees voortaan als eerst over nieuwe workshops, theatervoorstellingen, films, lezingen en meer.

meld je aan

OBA Uit

OBA nieuwsbrief

Bij de OBA denk je misschien vooral aan boeken. Maar wist je dat we ook een enorm uitgebreide programmering hebben? Van debatavond, tot moderne dans. En van filmklassieker tot jeugdtheater. Abonneer je nu mis nooit meer iets. 

meld je aan

OBA Boekentips

Pfoe, wat zijn er toch veel boeken. Wij hebben er meer dan 1,2 miljoen in onze collectie. Dus we snappen dat het soms even moeilijk is om te kiezen. Daarom maken onze collectie-experts één keer per maand een nieuwsbrief met de leukste boeken uit onze collectie. 

meld je aan

OBA Jeugd

Ook voor onze allerkleinste bezoekers en leden is er genoeg te doen. In onze maandelijkse nieuwsbrief tippen we je de allerleukste activiteiten. Ga op muzikaal avontuur, schuif aan in het theater of steek je handen uit de mouwen in de Maakplaats.

meld je aan

OBA Helpt

Leef en leer!-nieuwsbrief

Bij de OBA helpen we je graag een handje. Of je nu vragen hebt over je smartphone, hulp nodig hebt bij je belastingen of je Nederlands wil verbeteren; wij staan voor je klaar. En het mooiste: het is helemaal gratis.

Met de nieuwsbrief krijg je vier keer per jaar meer informatie over gratis hulp bij digitaal, geldzaken en taal.

meld je aan

Onderwijsprofessionals en vrijwilligers

Altijd op de hoogte van interessante trainingen, cursussen of programma's voor jouw werk? Abonneer je dan op een van deze nieuwsbrieven. 

Onderwijs

Ontvang een aantal keer per jaar OBA-nieuws speciaal voor leerkrachten. Kies jouw soort onderwijs en meld je aan. 

  • Primair Onderwijs: 4 keer per jaar nieuwe educatieve producten, tips voor leerkrachten en bijscholingsmogelijkheden. meld je hier aan
  • Voortgezet Onderwijs: 4 keer per jaar nieuwe educatieve producten en handige tips voor bijvoorbeeld Lezen voor de lijst en bijscholingsmogelijkheden. meld je hier aan 
  • Kinderdagverblijven en voorscholen: 4 keer per jaar nieuwe educatieve producten en handige tips zoals BoekStart en bijscholingsmogelijkheden. meld je hier aan

 

Basisvaardigheden

Leef en leer!-nieuwsbrief

Voor iedereen die zich bezighoudt met het bevorderen van de basisvaardigheden van Amsterdammers. Met de Leef en leer!-nieuwsbrief houden we je op de hoogte van nieuwtjes in het netwerk. Zo hoor je als eerste over nieuwe activiteiten, workshops en trainingen in Amsterdam. 

meld je aan