Contact

Contact

Heb je vragen over reserveren, abonnementen, activiteiten, e-books of betalingen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Ook voor andere vragen, tips, opmerkingen en suggesties kan je bij de klantenservice terecht.

Telefoon: 020-523 0 900
E-mail: klantenservice@oba.nl

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrieven

Ontvang het laatste nieuws, de allerleukste boekentips en opkomende activiteiten in de OBA direct in je mailbox. Geef jouw interesses op en lees voortaan als eerste over nieuwe workshops, theatervoorstellingen, films, lezingen en nog veel meer.

meld je aan

Junior Einstein: gratis oefenen voor basisschool-vakken

Jeugdleden op de basisschool oefenen thuis gratis voor Cito en Inzicht in Eigen Profiel en voor alle schoolvakken via de website van Junior Einstein. Handig!

naar Junior Einstein


Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen hebben we hier voor je beantwoord. Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.

ga naar service

klachten, suggesties of complimenten

Heb je een klacht, opmerking, suggestie of compliment, stuur dan een mail naar klantreacties@oba.nl of haal een formulier op bij een vestiging in je buurt.

mail naar klantreacties@oba.nlFilmen en fotograferen bij de OBA

Vul voor toestemming om te filmen of fotograferen bij de OBA het onderstaande formulier in. 

Programmering

Heb je zelf een idee voor een activiteit - bijvoorbeeld een workshop, theatervoorstelling of expositie - in één van de OBA-vestigingen? We horen het graag!