Contact

Contact

Heb je vragen over reserveren, abonnementen, activiteiten, e-books of betalingen? Onze klantenservice helpt je graag verder. Ook voor andere vragen, tips, opmerkingen en suggesties kan je bij de klantenservice terecht.

Telefoon: 020-523 0 900
E-mail: klantenservice@oba.nl

Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

OBA Live: de talkshow van de OBA en AT5

OBA Live is de talkshow van de OBA en AT5. Wat kun je verwachten? Goede gesprekken met interessante gasten over actuele onderwerpen. Van mentale gezondheid tot Hazes, niets blijft onbesproken.

OBA Live terugkijken?

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrieven

Ontvang het laatste nieuws, de allerleukste boekentips en opkomende activiteiten in de OBA direct in je mailbox. Geef jouw interesses op en lees voortaan als eerst over nieuwe workshops, theatervoorstellingen, films, lezingen en meer.

meld je aan


Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen hebben we hier voor je beantwoord. Vind je het antwoord op jouw vraag niet terug? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice.

ga naar service

klachten, suggesties of complimenten

Heb je een klacht, opmerking, suggestie of compliment, stuur dan een mail naar klantreacties@oba.nl of haal een formulier op bij een vestiging in je buurt.

mail naar klantreacties@oba.nlFilmen en fotograferen bij de OBA

Vul voor toestemming om te filmen of fotograferen bij de OBA het onderstaande formulier in. 

Programmering

Heb je zelf een idee voor een activiteit - bijvoorbeeld een workshop, theatervoorstelling of expositie - in één van de OBA-vestigingen? We horen het graag!