OBA Eet & Drinkt

OBA Eet & Drinkt

Update i.v.m. coronamaatregelen

In OBA Oosterdok zijn restaurant Babel (binnen en ook het terras) en het OBA Café (ook de leestafel) vanaf zaterdag 5 juni open tot 18.00 uur. Neem bij binnenkomst een mandje mee en registreer je je bij het restaurant of café als je deze horeca wil bezoeken. 

In OBA Roelof Hartplein en OBA Mercatorplein is het OBA Café weer open, en in OBA De Hallen kan je ook weer terecht bij Café Belcampo. In OBA Postjesweg en OBA Van der Pek bieden we takeaway-service.

Restaurant Babel in OBA Oosterdok

Op de zevende verdieping van OBA Oosterdok vind je niet alleen een geweldig uitzicht over Amsterdam, maar ook restaurant Babel. Een fijne plek om koffie te drinken, te lunchen of 's avonds even wat te eten.

Wat kun je verwachten? Een breed menu dat bestaat uit producten van leveranciers uit de verschillende buurten van Amsterdam, zoals appeltaart uit Noord en cold pressed juices uit de Houthavens.

Kom je naar OBA Oosterdok voor een activiteit? Goed nieuws: op vertoon van je e-ticket ontvang je 10% korting op eten en drinken!

OBA Café

Het OBA Café is de ideale plek om iets te eten en drinken, een praatje te maken of heerlijk te ontspannen met een krant of een tijdschrift. Je vindt een OBA Café in de volgende vestigingen:
 

OBA Mercatorplein

OBA Van der Pek

OBA Roelof Hartplein

OBA De Hallen | Belcampo