OBA Eet & Drinkt

OBA Eet & Drinkt

Wees welkom in onze OBA cafés, BabelBelcampo en Coffeemania! Kom gezellig langs voor een hapje of drankje. Kies hieronder je favoriete plek uit.

OBA Oosterdok | Restaurant Babel

Restaurant Babel in OBA Oosterdok

Op de zevende verdieping van OBA Oosterdok vind je niet alleen een geweldig uitzicht over Amsterdam, maar ook restaurant Babel. Een fijne plek om koffie te drinken, te lunchen of 's avonds even wat te eten. Van november tot maart is het buitenterras gesloten voor bezoekers. 

Wat kun je verwachten? Een breed menu dat bestaat uit producten van leveranciers uit de verschillende buurten van Amsterdam, zoals appeltaart uit Noord en cold pressed juices uit de Houthavens.

Kom je naar OBA Oosterdok voor een activiteit? Goed nieuws: op vertoon van je e-ticket ontvang je 10% korting op eten en drinken!

Beeld: Ben Houdijk

OBA Oosterdok

OBA Café

OBA Café zit in verschillende vestigingen van de OBA

Het OBA Café is de ideale plek om iets te eten en drinken, een praatje te maken of heerlijk te ontspannen met een krant of een tijdschrift. Je vindt een OBA Café in de volgende vestigingen:
 

OBA Mercatorplein

OBA Van der Pek

OBA Roelof Hartplein

OBA Molenwijk

OBA Postjesweg

OBA De Hallen | Belcampo

Belcampo in OBA De Hallen

Belcampo is het leescafé van OBA De Hallen. Het café is genoemd naar de beroemde Nederlandse schrijver die voor een periode in Amsterdam Oud-West woonde. 

bekijk openingstijden en menukaart op belcampo.nl

OBA Slotermeer | Coffeemania

Coffeemania in OBA Slotermeer

De buurt staat centraal in Coffeemania aan de Slotermeerlaan. Loop eens binnen voor ontbijt, koffie of lunch na een bezoekje aan OBA Slotermeer. Je bent van harte welkom.

bekijk openingstijden en menukaart op coffeemania.nl