OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Horeca in OBA Oosterdok

Ontdek het vernieuwde OBA Oosterdok met restaurant Babel op de 7e etage, een plek met heerlijk eten en geweldig uitzicht over de stad.

Restaurant Babel

Hier heb je keuze uit een breed menu, dat bestaat uit producten van leveranciers uit de verschillende buurten van Amsterdam. Zo komt het landbrood en de appeltaart van de Bakkerszonen uit Noord, groeien de seizoensgroenten bij Kwekerij Osdorp, produceert Brandstof zijn raw en cold pressed juices in Houthavens en wordt er bier geschonken van onder andere Brouwerij De Prael uit het Centrum. Neem vooral ook een kijkje op de website van Babel.

OBA Café

Het nieuwe OBA Café is de ideale plek om een praatje te maken of heerlijk te ontspannen met een krant of een tijdschrift. Je kunt er genieten van koffie met een croissant tot lunch met een salade en verantwoorde sappen. Of kom pauzeren onder het genot van een warm tussendoortje.

Architect Jo Coenen heeft een prachtige nieuwe ruimte ontworpen waarbij vooral een enorme houten trap de aandacht trekt. Vanaf de trap heb je uitzicht over een groot deel van de OBA. Er is genoeg ruimte om lekker te zitten of te studeren. Bovendien kun je er een van de vele tijdschriften of kranten lezen uit de grootste collectie van Nederland. 

Praktische informatie

Openingstijden Restaurant Babel | 7de etage
Restaurant Babel is dagelijks geopend van 10.00 tot 22.00.

Openingstijden OBA Café | Begane grond
Het OBA Café is dagelijks geopend van 08:00-18:00.