Route naar OBA Oosterdok

Lees hieronder hoe je OBA Oosterdok het beste bereikt: per auto, fiets of met het ov.

Route met de auto

Komt u met de auto, volgt u dan de borden naar de Oosterdokskade. U kunt onder andere parkeren in de Oosterdok-parking. Deze parkeergarage ligt naast het Centraal Station en is bereikbaar vanaf de A10. Vanaf de garage is het slechts enkele minuten lopen naar de OBA.

Let op! Door werkzaamheden op het Oosterdokseiland is momenteel de Oosterdoksstraat afgesloten. De aanrijroute via de Piet Heinkade is weer open.

Komend vanaf de Prins Hendrikkade is de Parking Centrum Oosterdok bereikbaar via de oostelijke onderdoorgang van het spoor en de Piet Heinkade.

Rijd je via de andere kant? Volg dan de route via de Piet Heinkade, over de Ruijterkade en dan onder het spoor door.

Route met de fiets en het ov

Onder de OBA Oosterdok bevindt zich een gratis overdekte fietsenstalling die plek biedt aan 2.500 fietsen. Je kunt je fiets hier 24 uur per dag stallen en ophalen.

De OBA Oosterdok is goed bereikbaar per openbaar vervoer. Metro's, trams en bussen stoppen vlakbij de OBA Oosterdok.

Vanaf de halte Amsterdam Centraal Station is het nog enkele minuten lopen.  De OBA Oosterdok bevindt zich aan de linkerkant van het Centraal Station (als je met je rug naar het station staat). Je loopt voorbij de trams en langs het Double Tree By Hilton hotel. Aan het einde van de Oosterdokskade zie je de OBA Oosterdok.

Adres

OBA Oosterdok
Oosterdokskade 143
1011 DL Amsterdam
Telefoon: 020-523 0900 
WhatsApp: 06-5359 98 96
Mail: klantenservice@oba.nl

Route naar OBA Oosterdok