Theater- en zalenverhuur

Theater- en zalenverhuur

OBA Oosterdok op het Oosterdokseiland heeft een theaterzaal (OBA Theater) en een zalencentrum met vier zalen die beschikbaar zijn voor verhuur. Het OBA Theater heeft een maximale capaciteit van 260 personen. De capaciteit van de vergaderzalen varieert van 20 tot 60 personen. Deze ruimtes zijn flexibel in te delen en standaard voorzien van beamer, flipover, whiteboard, internetaansluiting en dvd-speler.

Meer informatie over het OBA Theater

Meer informatie over de vergaderzalen

Meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van catering

Om een vergaderzaal of het theater te kunnen huren, dient de organisatie een connectie te hebben met de bibliotheek en/of de branche.Daarnaast is het van belang dat de organisatie de volgende doelstellingen nastreeft: informatie, educatie, cultuur en ontmoeting.

Voor het reserveren van een zaal en de aanvraag van catering kunt u contact opnemen met OBA Congres. Wilt u een optie nemen op een zaal? Stuur dan een e-mail met de gewenste datum en tijd, het aantal personen, eventueel overige (catering)wensen en uw contactgegevens naar OBA Congres. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afdeling OBA Congres

Telefoon: 020 - 52 30 910
E-mail: zalenverhuur@oba.nl
Bezoekadres: Oosterdokskade 143, 1011 DK Amsterdam
Postadres: Oosterdoksstraat 110, 1011 DK Amsterdam