OBA Student

OBA Student

Als je tussen de 19 en 26 jaar oud bent en in Amsterdam, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel of Weesp woont, krijg je 25% korting op de lidmaatschappen OBA Basis of OBA Altijd & Overal. Vergelijk de lidmaatschappen hieronder en kies wat bij jou past. 

OBA Basis voor studenten OBA Altijd & Overal voor studenten
Tarief € 29,95 per jaar / € 2,50 per maand* € 44,95 per jaar / € 3,75 per maand**
Eenmalige inschrijfkosten € 3,50 € 3,50
Boete voor te laat inleveren, reserveringskosten en kosten voor inleveren op andere vestiging Ja, klik hier voor tarieven Nee
Lenen Maximaal 20 titels en 6 e-books per jaar en 10 items tegelijk Onbeperkt lenen en 20 items tegelijk
Opzegtermijn Na een jaar maandelijks opzegbaar Na een jaar maandelijks opzegbaar
Betaalwijze iDeal iDeal
Activiteiten Alle activiteiten in de OBA zijn gratis of met 50% korting te bezoeken. Alle activiteiten in de OBA zijn gratis of met 50% korting te bezoeken.
Computergebruik en wifi Gratis wifi en toegang tot de PC in alle OBA-vestigingen. Gratis wifi en toegang tot de PC in alle OBA-vestigingen.
TijdschriftenBieb Lees gratis onbeperkt toptijdschriften. Van AutoWeek tot Vrij Nederland en van Flow tot Happinez. Tot 1 maart is de TijdschriftenBieb beschikbaar. Daarna kun je 1 tijdschrift per week lenen met een leentermijn van 1 week. Lees gratis onbeperkt toptijdschriften. Van AutoWeek tot Vrij Nederland en van Flow tot Happinez. Tot 1 maart is de TijdschriftenBieb beschikbaar. Daarna kun je 1 tijdschrift per week lenen met een leentermijn van 1 week.

* wordt in het eerste jaar één keer gefactureerd als een bedrag van €29,95
** wordt in het eerste jaar één keer gefactureerd als een bedrag van €44,95