De OBA is alleen open op afspraak voor de OBA Bestelservice en activiteiten. Binnen lopen zonder afspraak kan nog niet door de coronamaatregelen van de overheid. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Gratis OBA-lidmaatschap voor stadspashouders

Heb je een Stadspas met een groene stip? Dan kun je een een jaar lang boeken, e-books, dvd's en tijdschriften lenen bij de OBA. Kom langs bij een van de 27 OBA-locaties in de stad en dan regelen we een gratis lidmaatschap voor jou.

Met een OBA-pas kun je niet alleen lenen uit onze enorme collectie, maar ook gebruik maken van de computers en activiteiten gratis of met 50% korting bezoeken. Lees hier wat je allemaal met dit gratis OBA Totaal-lidmaatschap kan doen.

Het lidmaatschap kun je afsluiten in alle vestigingen, met uitzondering van OBA Mercatorplein, OBA Van der Pek, OBA Bijlmerplein en OBA CC Amstel. Je hebt hiervoor jouw Stadspas, ID-kaart of paspoort en een adreslegitimatie nodig. Je kunt het lidmaatschap ook online aanvragen via het inschrijfformulier.

Heb je nog geen Stadspas en wil je weten of je in aanmerking komt? Kijk dan hier op de website van de gemeente Amsterdam of bel 020-252 6000.

Deze actie loopt t/m september 2021.