Winactie OBA 100 Doeboek

Heb je het Doeboek ontvangen en de winactie op pagina 41/42 gezien? Op deze pagina lees je hoe je mee kunt doen aan de actie!

In de OBA vind je het mooie Muizenhuis van Karina Schaapman. Zij heeft er heel wat uurtjes aan gewerkt. Nu aan jou de taak: ontwerp je eigen huis! Misschien wel een monsterkasteel, een kabouterhuis of toch een bijzonder aquarium? Als je huis af is, kun je dit inleveren in elke OBA-vestiging. Doe dit uiterlijk 31 mei 2019. Laat bij de balie je huis en je gegevens achter. Dan worden alle huizen mooi tentoongesteld én maak je kans op de speciale OBA 100-prijs!

Wat kun je winnen?

Als je meedoet, ben je natuurlijk een suuuuuper-Amsterdammer. Daarom hebben we ook een super-cadeau voor de winnaars bedacht: het enige echte super-OBA 100-winpakket. Dit cadeau is speciaal voor het 100-jarig bestaan van de OBA gemaakt. Je vindt hierin een echt ‘muizig’ cadeau, maar ook theaterkaartjes voor het OBA Theater, een OBA 100-schrift én nog meer cadeautjes die we nog even geheim houden…

Voor wie?

Alle kinderen die het Doeboek hebben ontvangen, kunnen meedoen aan de winactie. 

Maar wat is het Doeboek?

Het Doeboek Hoe word je een super-Amsterdammer’ is een boek voor elk kind in groep 3 t/m 8 in Amsterdam en omgeving. Dit Doeboek wordt in de feestperiode van OBA 100, van februari tot en met mei 2019, uitgedeeld op alle basisscholen. Heb je het boek nog niet ontvangen? Dan nog even geduld!