Uitmarkt 2018

De aftrap van het culturele seizoen
Van 24 t/m 26 augustus 2018
Oosterdokskade en Centrale OBA

Bach & Bleekwater

Esther Apituley - Leny Breederveld

In Bach & Bleekwater ontmoeten twee dames elkaar bij toeval: een altvioliste en een schoonmaakster. Door een planningsfout van het theater staan ze beiden op het podium, ze raken met elkaar in gesprek. 

De Neerkant

Foto: Luna Janz

Ernst Jansz

Ernst Jansz leest voor en speelt liedjes uit zijn nieuwe cd-boek De Neerkant, dat de jaren 1970-1980 beschrijft, van de hippiecommune in het Brabantse Neerkant tot de oprichting en de eerste jaren van Doe Maar.
foto: Luna jansz

Ik Betreur De Ophef

foto: Dim Balser

Patrick Nederkoorn

Allereerste preview van Ik Betreur De Ophef. Dit derde avondvullende cabaretprogramma van Patrick Nederkoorn gaat over politiek en liefde is een grappig en pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.
foto: Tom Cornelissen

Artbot workshop

Maakplaats 021

Altijd al een origineel kunstwerk willen maken? Of je eigen robot? Tijdens deze workshop combineren we het. Leer hoe je een ArtBot in elkaar zet en laat hem los op papier zodat een echt kunstwerk ontstaat.

Montere weemoed

Thomas Verbogt - Beatrice van der Poel

Montere weemoed is een hartverwarmende collage van prachtige Nederlandstalige liedjes en komische verhalen, als altijd, over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie.

mBot workshop

Maakplaats 021

In deze workshop leer je hoe je met behulp van Scratch een eigen mBot programmeert! Op het einde van de workshop laten we deze rijdende robot los in een labyrint. Lukt het jouw robot om te ontsnappen?