Vacatures

Vacatures & Stages

ICT Support medewerker

Ben jij degene die familie en vrienden altijd helpt met ICT problemen? Ga jij door waar anderen opgeven? Loop jij graag dat stapje extra voor klanten of mensen die hulp zoeken? En wil je mooie stappen zetten in de wereld van ICT in een organisatie die zorgt dat geen enkele Amsterdammer achterblijft? Voor onze ICT-servicedesk zoeken we een ICT Support Medewerker.

bekijk de vacature

Productiemedewerker

De Mokum Maakcoalitie zoekt jou! Beheers jij productie van maakonderwijs over de volle breedte van het spectrum en wil jij ons helpen de Amsterdamse jeugd zo goed mogelijk op de toekomst voor te bereiden?

bekijk de vacature

Business controller

📍OBA Oosterdok | Wil jij bijdragen aan een Amsterdam waar iedereen gelijke kansen heeft? Heb je minimaal drie jaar ervaring als controller en heb je zin om onze finance-afdeling verder te professionaliseren?

bekijk de vacature

Medewerker Dienstverlening

📍OBA Diemen en OBA Weesp | Als Medewerker Dienstverlening Taal & Cultuur ben je verantwoordelijk voor het op actieve en aantrekkelijke wijze aanbieden van publieksactiviteiten.

bekijk de vacature

Medewerker Dienstverlening

📍Stadsdeel Oost/Diemen | Als Medewerker Dienstverlening Taal & Cultuur ben je verantwoordelijk voor het op actieve en aantrekkelijke wijze aanbieden van publieksactiviteiten en het geven van informatie en advies.

bekijk de vacature

Collectiespecialist jeugd

Als Collectiespecialist zorg je ervoor dat de OBA een topcollectie vol fantastische jeugdboeken heeft. Je blijft op de hoogte wat er speelt in de boekenwereld, spot trends en zorgt voor een divers aanbod.

bekijk de vacature

Medewerker OBA Congres

Naast onze mooie collectie en al onze programma’s verhuurt de OBA ook zalen aan interne en externe partijen. Bij OBA Congres zorg je voor de administratie, dat klanten zich thuisvoelen en dat onze zalen in orde blijven.

bekijk de vacature

Medewerker Dienstverlening

📍Stadsdeel Zuid | Als Medewerker Dienstverlening B ben je het gezicht van de OBA en zorg je ervoor dat klanten zich in jouw vestiging zich welkom voelen, ze alles kunnen vinden en weet je wat er speelt in je buurt.

bekijk de vacature

Medewerker Dienstverlening

📍Stadsdeel Centrum | Als Medewerker Dienstverlening B ben je het gezicht van de OBA en zorg je ervoor dat klanten zich in jouw vestiging zich welkom voelen, ze alles kunnen vinden en weet je wat er speelt in je buurt.

bekijk de vacature

Medewerker Dienstverlening

📍Stadsdeel Zuidoost/Ouder-Amstel | Als Medewerker Dienstverlening B ben je het gezicht van de OBA en zorg je ervoor dat klanten zich in jouw vestiging zich welkom voelen, ze alles kunnen vinden en weet je wat er speelt in je buurt.

bekijk de vacature

Marketing & Communicatieadviseur

Wil jij jouw marketingtalent bij de grootste culturele instelling van Amsterdam inzetten voor zaken die er echt toe doen, dan is werken bij de OBA echt wat voor jou.

bekijk de vacature

Marketingadviseur Basisvaardigheden

Ben jij een ervaren pr-topper die kan schrijven voor iedereen, van wethouders tot laaggeletterden, dan zoeken we jou. Solliciteer nu hieronder.

bekijk de vacature

Medewerker Klantenservice

In deze dynamische, afwisselende functie ben je als Medewerker Dienstverlening het visitekaartje van de OBA. Je zorgt ervoor onze bezoekers met een fijn gevoel arriveren en weer naar huis gaan.

bekijk de vacature

Adviseur Lidmaatschap & Loyaliteit

Heb je meer dan drie jaar marketing & communicatie ervaring in B2C omgeving? Ben je creatief, een digital native, datagedreven en weet je doelgroepen van alle leeftijden optimaal te bereiken en te binden?

bekijk de vacature


Stages

Stagiair Service en Dienstverlening

Als stagiair Service en Dienstverlening ben je het gezicht van de OBA en zorg je ervoor dat klanten zich in jouw vestiging zich welkom voelen, ze alles kunnen vinden en weet je wat er speelt in je buurt.

bekijk de vacature

Stagiair Facilitaire Dienstverlening

Als stagiair Facilitaire Dienstverlening leer je verschillende kanten van het vakgebied kennen door te ondersteunen bij operationele zaken rond project ‘Wayfinding’.

bekijk de vacature

Stagiair Personeel & Organisatie

Als stagiair ondersteun je de P&O-afdeling met het vinden van de juiste kandidaten voor de meest uiteenlopende vacatures. Ook help je met de administratie.

bekijk de vacature

Stagiair Contentmarketing

Wat ga je doen: Je ondersteunt het content team bij het creëren van social media content, redactionele inhoud en nieuwsbrieven. Let op: het betreft een stage op HBO- of WO-niveau.

bekijk de vacature

Stagiair Marketingcommunicatie

Als allround stagiair Marketingcommunicatie draai je mee met onze collega’s van het Marcom-team, snuffel je aan alles wat we doen en krijg je verantwoordelijkheid over je eigen projecten.

bekijk de vacature


Open sollicitaties

De OBA streeft naar meer bezoekers, meer activiteiten en meer digitale mogelijkheden voor ons publiek. Om dit te verwezenlijken werken bij de OBA deskundige, gedreven en enthousiaste collega’s. Indien er een vacature ontstaat, publiceren wij dat op deze pagina.

Een open sollicitatie indienen? Stuur motivatie en cv naar de Afdeling P&O: sollicitaties@oba.nl.