Hoe kan ik een aanvraag plaatsen bij Muziekweb?

Klik op de button "Aanvragen". Je moet dan inloggen voor de digitale diensten van de bibliotheek.
Klik in het eerste scherm op Nee en toets in het volgende scherm je pasnummer in. In het volgende scherm wordt de pincode gevraagd; die is gelijk aan de geboortedatum [ddmmjjjj].

Je komt dan in het aanvraagformulier, daar staan ook je gegevens. Let op dat er een afhaallocatie geselecteerd is. Klik vervolgens op de oranje knop Bevestig.

Muziekwebaanvragen zijn gratis tot 31-12-2019