Hoe kan ik online kaarten kopen voor een activiteit bij de OBA?

Toegangskaarten voor activiteiten in de OBA kunt je online kopen, via de agenda op deze website.

Start bestelproces

In de agenda op deze website staan alle OBA-activiteiten vermeld. De voorstellingen waarvoor je online kaarten kunt bestellen hebben onder 'details' de optie ‘tickets' staan. Klik op de knop 'tickets' om naar het koopproces te gaan. Let op! Ook voor een deel van de gratis OBA-activiteiten is een kaartje nodig.

Ga naar de voorstelling(en) waarvoor je kaarten wilt bestellen, klik op ‘tickets', geef aan hoeveel kaarten je wilt bestellen en voor welke (kortings)prijs en ga via 'afrekenen' naar het betaalscherm.

Aanmelden en/of inloggen

Wanneer je op 'tickets' klikt, kom je automatisch in het bestelscherm. Je kunt hier inloggen met je e-mailadres en wachtwoord als je al eens een account hebt aangemaakt.

Nog geen account? Klik dan in ditzelfde bestelscherm op 'account aanmaken' en volg de instructies. Voor het online kopen of reserveren van kaarten meld je je éénmalig gratis aan op de website van de OBA. Voor het aanmelden is een geldig e-mailadres nodig en een zelfgekozen wachtwoord. Je ontvangt van de aanmelding een bevestiging in het opgegeven e-mailadres.

Online betalen

Volg de instructies. De betaling dient binnen 60 minuten volbracht te worden, anders wordt het winkelmandje automatisch weer geleegd.

Je kunt kaarten kopen door online te betalen via iDEAL.

Toegangskaart(en) printen

Na het afronden van de betaling ontvang je de kaarten per e-mail. Let op! De kaarten bevinden zich in de bijlage van de mail. Druk deze kaarten af, niet de mail zelf.