Verlengen

Geleende materialen kun je online verlengen via 'Mijn Bibliotheek'.

Klik hier om naar Mijn Bibliotheek te gaan. Op de homepage kom je via de knop ‘verlengen’ ook in 'Mijn Bibliotheek'.

Log in met je pasnummer als gebruikersnaam en wachtwoord. Nadat je ingelogd bent kies je voor de optie ‘uitleningen en verlengen’ om de materialen te verlengen (met uitzondering van gereserveerde materialen). Het pasnummer start altijd met 220000.

Het verlengen van materialen is gebonden aan een aantal regels. Deze zijn te vinden bij de verlengoptie in Mijn Bibliotheek. Er zijn geen kosten verbonden aan verlengen, anders dan het gebruikelijke leengeld of boete.