Openingsfeest OBA Spaarndammerbuurt

OBA Spaarndammerbuurt is sinds 3 augustus weer open voor publiek. Dat vieren we graag samen met de buurt op zaterdag 4 september. De vestiging is dan open van 11.00 tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom!

Activiteiten zaterdag 4 september:

  • 13.15 -16.00 uur: doorlopende activiteiten voor kinderen, zoals voorlezen en ballonnenfiguren (laten) maken door Het Schminkpalet
  • 16.00 -17.00 uur: Woeste Willem, dansworkshop voor kinderen van 4 tot 7 jaar
  • 18.00-20.00 uur: OBA Bingo

bekijk de activiteiten in de agenda

Aanmelden

Volgens de RIVM-richtlijnen houden we binnen 1,5 meter afstand van elkaar. Daarom vragen wij je om je aan te melden voor de activiteiten Woeste Willem en de OBA Bingo. Dat kan per mail: spaarndammerbuurt@oba.nl of in de vestiging. 

Over OBA Spaarndammerbuurt

De locatie is anders ingericht, zodat er nu voldoende ruimte is voor alle OBA-activiteiten en voor onze samenwerkingspartner pakketdienst Parcls. De nieuwe inrichting biedt meer ruimte voor activiteiten en bijeenkomsten voor de buurt. Ook staat de collectie nu overzichtelijk langs de wanden, waardoor er meer studie-, werk- en leesplekken zijn gecreĆ«erd. 

OBA Spaarndammerbuurt is in augustus open op dinsdag en donderdag van 9.30 tot 17.30 uur. Vanaf 1 september zijn we vaker open: van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag 4 september vieren we ook de feestelijke heropening van OBA Spaarndammerbuurt en het Huis van Alle Talen op OBA Bijlmerplein. Op deze dag willen we het belang van de OBA in de buurt benadrukken.

lees meer over de feestelijke openingen op 4 september


ga terug naar de vestigingspagina van OBA Spaarndammerbuurt