Contact via WhatsApp

contact whatsapp

Je kunt nu ook WhatsAppen met de OBA!

Appen met de OBA kan elke dag tijdens kantooruren op het volgende telefoonnummer: 06 5395 9896

Welke vragen kun je stellen?

Onze WhatsApp-service is bedoeld voor algemene servicevragen, bijvoorbeeld over openingstijden, locaties en bereikbaarheid. We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. Als we het antwoord op een vraag niet meteen weten, word je doorverwezen naar de juiste afdeling. Antwoorden op veel algemene vragen zijn ook te vinden op onze website, op deze pagina. 

Persoonlijke gegevens

Via WhatsApp wisselen wij geen privacygevoelige gegevens uit zoals OBA-abonneenummer, geboortedatum en persoonlijk adres. We kunnen in dat geval wel vragen om je telefoonnummer of e-mailadres, zodat we via die kanalen alsnog contact met je kunnen opnemen. Heb je een vraag waarin privacygevoelige informatie een rol speelt? Het is dan makkelijker contact op te nemen met ons via telefoon en e-mail. Dat kan op 020 - 523 0 900 of klantenservice@oba.nl.

Wanneer kun je met de OBA appen?

We reageren op vragen binnen kantooruren, dus maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Appen buiten deze tijden mag natuurlijk ook, het antwoord komt dan op de eerstvolgende werkdag. Spoed buiten kantooruren? Bel dan naar het telefoonnummer van OBA Klantenservice, 020 - 523 0 900. Dit nummer is elke dag bereikbaar, van 10.00 tot 22.00 uur. 

Over WhatsApp

WhatsApp is een applicatie op de mobiele telefoon en werkt vrijwel hetzelfde als sms, maar dan gratis via de internetverbinding. Onderaan deze tekst staat een downloadlink voor WhatsApp. Het WhatsApp-nummer van de OBA is 06 5395 9896. Dit nummer wordt niet beantwoord voor gespreksoproepen.

‘WhatsApp met de OBA’ is voor ons ook een nieuwe manier van communiceren en daarmee een leerproces. We zijn daarom altijd benieuwd naar feedback, mail hiervoor naar communicatie@oba.nl