Speciale activiteiten voor senioren

Bent u 66+ en wilt u graag nieuwe mensen leren kennen? Of meedoen aan leuke activiteiten en nieuwe dingen leren? Dat kan bij de OBA.

In diverse OBA vestigingen kunt u binnenlopen voor lezingen, het verbeteren van uw digitale vaardigheden, teken- of schilderworkshops, voorlichtingsbijeenkomsten over bijvoorbeeld gezondheid en nog veel meer. Maar ook is er gelegenheid om gezellig met buurtgenoten koffie te drinken. Alle activiteiten zijn laagdrempelig en meedoen is altijd vrijblijvend en op uw eigen niveau.

Daarnaast organiseren wij regelmatig extra activiteiten in samenwerking met andere (culturele) organisaties, onderwijsinstellingen en/of wijkpartners, zoals het Van Gogh Museum, Oud Geleerd, Jong Gedaan en de Muzieksalon.

Waar en wanneer?

De activiteiten voor senioren worden onder de noemer ‘Ouderen in de Wijk’ georganiseerd in de volgende OBA vestigingen:

OBA Banne: donderdag 10.00 – 12.00 
OBA Buitenveldert: donderdag 10.00 – 12.00 
OBA Mercatorplein: woensdag 10.00 – 12.00 
OBA Molenwijk: vrijdag 10.00 – 12.00 
OBA Reigersbos: donderdag 14.00 – 16.00 
OBA Spaarndammerbuurt: vrijdag 11.00 – 13.00 
OBA Linnaeus: donderdag 14.00 - 16.00 

Gratis OBA-pas

Wilt u zich graag als vaste deelnemer aanmelden voor de seniorenactiviteiten? Dat kan. U ontvangt dan gratis een OBA-pas voor 1 jaar. Zo kunt u kosteloos gebruik maken van de OBA-faciliteiten en alle activiteiten.

Vragen?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Bekijk dan hier de brochure, of mail naar ouderenindewijk@oba.nl

Bekijk hier het filmpje:

Ouderen in de Wijk

De seniorenactiviteiten binnen de OBA worden sinds 2016 georganiseerd in het kader van het project Ouderen in de Wijk en worden mogelijk gemaakt dankzij een subsidie uit het Europees Fonds (EFMB). Daarnaast wordt het project financieel ondersteund door het VSB Fonds, het Oranje Fonds, Fonds Sluyterman van Loo en Stichting RCOAK.