Wintervakantie

Wintervakantie

Kom deze vakantie naar de OBA voor de allerleukste activiteiten! Alle kinderen kunnen komen luisteren naar verhalen, genieten van theater, ontwerpen, maken, ontdekken, kijken en lezen.

Bij de OBA hoef je je geen moment te vervelen deze vakantie. We werken hard aan een mooi programma voor jong en oud. Hou deze pagina in de gaten!

Ben je nog geen lid? Een lidmaatschap is gratis als je jonger bent dan 19 jaar. Meld je aan vóór 8 januari, dan krijg je een OBA-rugzak cadeau. 


Onder de grond (5+)

5 januari 2024, van 14:00 tot 15:00 | OBA Oosterdok

Waar kom je uit als je een gat graaft naar de andere kant van de wereld? Mare en Lev dromen over een leven ergens anders, maar 'ergens anders' lijkt zo ver weg. Precies op hetzelfde moment graven Mare en Lev een gat naar de andere kant van de wereld. Diep onder de grond botsen ze op elkaar. Ze besluiten samen verder te trekken en komen zo op een wel heel bijzondere plek terecht. Een plek vol avontuur en vreemde verhalen...

ga naar de agenda

Als het sneeuwt (2+)

27 december 2023, van 15:00 tot 15:45 | OBA Oosterdok

‘Als het sneeuwt’ is een aanstekelijke, grappige voorstelling over de droom van de reiziger. Deze voorstelling speelt zich af in en om een levensgrote sneeuwbol in een schilderij.

Bedenker en regisseur Simone de Jong weet met deze woordeloze voorstelling drie kwartier lang zelfs de 2-jarigen in de zaal geboeid en verwonderd te houden.

ga naar de agenda


Vier de vakantie met de hele familie


Duik in de mooiste boeken

Gure dagen zijn de beste leesdagen! Kom lenen bij de OBA en waan je in andere werelden met de beste boeken. Top 10 | Beste boeken voor jongeren

Top 10 | Prentenboeken