Midzomer Mokum in de OBA

Van 4 juli tot en met 16 augustus 2020 stond de OBA in het teken van Midzomer Mokum. Een uitgebreid zomerprogramma met allerlei workshops en activiteiten rondom taal, cultuur en zelf maken, voor alle kinderen en jongeren van 4-23 jaar. Midzomer Mokum in de OBA maakte onderdeel uit van het programma Midzomer Mokum, een initiatief van de Gemeente Amsterdam.

Gratis OBA Junior-lidmaatschap

Als lid van de OBA kun je gratis of met 50% korting deelnemen aan alle activiteiten. Kinderen en jongeren tot 19 jaar lenen bij de OBA gratis en boetevrij.

Bekijk hier alle voordelen en word lid!


OBA Junior

Zomers blog met leestips

blog over kinderboeken

Jeugdbibliothecaris Deborah pleit voor het (voor)lezen van klassiekers tijdens de vakantie. Echt een fijn boek om voor te lezen is volgens haar De geheime tuin!

Ken je de digitale bieb al?

digitale bieb voor kinderen

E-books, luisterboeken, digitale prentenboeken en voorleesfilmpjes, in de digitale bieb is voor kinderen van alle leeftijden iets interessants te vinden.

VakantieBieb

lees meer over de VakantieBieb

De VakantieBieb is weer open. In de vernieuwde app geniet je deze zomer niet alleen van e-books, maar ook van luisterboeken. Met de VakantieBieb beleeft iedereen een zomer vol verhalen: jong en oud, leden en niet-leden van de OBA. De app is beschikbaar tot en met 31 augustus.


Midzomer Mokum in de OBA werd mede mogelijk gemaakt door: