Openbare Bibliotheek Amsterdam

Nieuws

lees meer nieuws van de OBA

Onze nieuwste boeken


Binnenkort in de OBA

Agenda ǀ Pan Asian Stories Live

Pan asian stoeries live

Pan Asian Stories Live - met Nhung Dam, Aki Watano en Fumiko Miura. Tijdens deze eerste Pan Asian Stories Live is het dubbel feest. Pan Asian Collective lanceert officieel haar boekencollectie én lanceert een reeks literaire avonden, allebei in samenwerking met de Openbare Bibliotheek Amsterdam.

Toegang tot Pan Asian Stories Live is gratis, we verzoeken iedereen vriendelijk zich wel aan te melden.

📅    donderdag 5 oktober 2023
⏰    20:00 - 22:00
📍    OBA Oosterdok
🎫    Toegang gratis, meld je wel even aan

koop je kaartje

Agenda | Young Adult festival

Jonge boekenfans opgelet: het is tijd voor hét Young Adult Festival van Amsterdam. De OBA organiseert in de ‘Boekenweek van jongeren’ een festival dat je écht niet wil missen. De beroemde ‘Booktokker’ Noah geeft workshops booktokken. Laura Diane leert je hoe je authentieke personages kunt creëren en Rima Orie geeft schrijfworkshops. Naast de workshops kun je voor de selfieboot poseren, je liefdesleven laten beïnvloeden door de Love Witches, snuffelen in de boekenkraampjes en lekker gratis snacken. 

📅    vrijdag 22 september 2023
⏰    18:00 - 22:00
📍    OBA Oosterdok
🎫    €10.00 | met OBA pas €5.00

koop je kaartje

Altijd op de hoogte met onze nieuwsbrieven

Ontvang het laatste nieuws, de allerleukste boekentips en opkomende activiteiten in de OBA direct in je mailbox. Geef jouw interesses op en lees voortaan als eerst over nieuwe workshops, theatervoorstellingen, films, lezingen en meer.

meld je aan