Alle 27 vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Activiteiten

Activiteiten

Ben je op zoek naar een leuk uitje in Amsterdam? Bij de OBA worden jaarlijks duizenden activiteiten voor kinderen en volwassenen georganiseerd. Van literaire lezing tot voorleesuurtje. Er zit voor iedereen wat bij!

In verband met coronamaatregelen zijn de OBA-vestigingen gesloten en vinden er momenteel voor volwassenen vooral online activiteiten plaats. 

Benieuwd wat voor activiteiten er voor volwassenen zijn na de lockdown? Of wat er verder in het jaar al gepland staat? Ga dan naar onze agenda en reserveer alvast je plek!


OBA Studio

OBA Studio is een gratis online mogelijkheid om vanuit huis te genieten van programma's van de OBA. We nemen een deel van onze programma’s op in het OBA Theater. Vervolgens zenden we dit aanbod uit op het YouTube-kanaal van de OBA onder de noemer OBA Studio.

Nieuwe Helden 020: Aziyme Akgun

Nieuw Helden 020 brengt sleutelfiguren in Amsterdam voor het voetlicht. Marjolein Frijling gaat in gesprek met jonge creatieve verbinders uit de stad. Ze praat met deze uitblinkers over hun sociale maatschappelijke betrokkenheid en hun verbinding met de buurt en de stad. In deze aflevering is Aziyme Akgun te gast.


Samenwerken met de OBA?

Heb je zelf een idee voor een activiteit - bijvoorbeeld een workshop, theatervoorstelling of expositie - in één van de OBA-vestigingen? We horen het graag!

ga naar het aanvraagformulier


Op de hoogte blijven?

Wil je nooit meer een activiteit van de OBA missen?