Vanaf zondagavond 20:00 uur tot maandagochtend 10:00 uur vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan ons bibliotheeksysteem. Daardoor kunnen onderdelen van de website, zoals 'Mijn omgeving', tijdelijk beperkt of niet beschikbaar zijn.

Weekend van de Wetenschap: Wear your Motto!

Wat wil jij uitdragen met de kleding die je draagt? Waar sta je voor? Kom ontdekken, ontwerpen en creëren bij Maakplaats 021 tijdens het Weekend van de Wetenschap!

Op 7 & 8 oktober 2023 kun je overal in Nederland een kijkje nemen achter de schermen van wetenschap en technologie tijdens het Weekend van de Wetenschap. In Amsterdam doen we dat op het Marineterrein: midden in de stad bedenken en testen bedrijven, wetenschappers, creatievelingen en studenten oplossingen voor uitdagingen in de stad van de toekomst.

Op zaterdag 7 oktober organiseert Maakplaats 021 de workshop ‘Wear your Motto!’. Tussen 13.00 en 16.00 uur ben je welkom in de makerspace van het AMS Institute op het Marineterrein. In deze workshop staat jouw identiteit centraal. Door je oude kledingstuk te bewerken met technieken als de naaimachine, vinylsnijder, hittepers en textielstiften maak je er iets compleet nieuws van. Iets dat past bij wie jij bent. En dat is nog duurzaam ook! Ben jij erbij?

Locatie: AMS Institute | Kattenburgerstraat 5

Gebouw: 027W

Tijd: 13.00 - 16.00 uur (open inloop)

Gratis toegankelijk

Geschikt voor jongeren van 12 jaar en ouder