Vanaf zondagavond 20:00 uur tot maandagochtend 10:00 uur vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan ons bibliotheeksysteem. Daardoor kunnen onderdelen van de website, zoals 'Mijn omgeving', tijdelijk beperkt of niet beschikbaar zijn.

Middelbaar beroepsonderwijs

Welkom bij OBA School!

OBA School biedt programma’s in de OBA-vestigingen op het gebied van leesbevordering en leesmotivatie en digitale vaardigheden. Voor de leerlingen en docenten. Via de webshop kun je de programma’s, materialen en collecties bestellen 

Webshop

ga naar de webshop

In de webshop vind je een ruim aanbod aan programma’s op het gebied van leesplezier en -bevordering, taal-ontwikkeling en digitale geletterdheid. Sommige programma’s hebben een beperkte capaciteit, wij adviseren daarom ruim van tevoren te bestellen. 

webshop voor het mbo

Studiebegeleiding

naar de webshop

Jongeren van het mbo en voortgezet onderwijs kunnen bij diverse OBA-vestigingen terecht voor huiswerk- en studiebegeleiding. We werken hierin samen met onze partners die leerlingen begeleiden en de juiste studievaardigheden aanleren.

bekijk het aanbod

Jongerenpagina

ga naar de jongerenpagina

Wil je meer weten over lezen, leren en studeren voor jongeren bij de OBA? Neem dan eens een kijkje op oba.nl/jongeren. Wist je dat de OBA ook activiteiten en (online) trainingen organiseert?

ga naar de jongerenpagina

Vragen

Benieuwd wat de OBA nog meer voor jouw MBO-leerlingen kan betekenen? Neem contact op via school@oba.nl, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Lid worden

naar het aanmeldformulier

Wist je dat iedereen t/m 18 jaar gratis lid wordt? En jongeren tussen 19 t/m 25 jaar voor slechts €27,50 een jaar lang OBA-lid zijn? Met je OBA-pas leen je boeken, strips, luisterboeken, cd's, dvd's en games. Bekijk onze lidmaatschappen en meld je online aan!

ga naar de word lid pagina