De OBA is alleen open op afspraak voor de OBA Bestelservice en activiteiten. Binnen lopen zonder afspraak kan nog niet door de coronamaatregelen van de overheid. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Middelbaar beroepsonderwijs

Let op: tot nader bericht nemen we geen nieuwe aanvragen van groepsprogramma's in behandeling. Collectie-aanvragen zijn uiteraard wel mogelijk. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19 maken we de mogelijkheid tot bestellen weer beschikbaar. Hierover zullen we de scholen informeren. 

Actueel: maatregelen

ga naar de webshop

Kom je binnenkort naar de OBA? Bekijk dan hier de meest actuele informatie voor een bezoek aan een van onze vestigingen.

Bezoek Jeugdetage

naar de webshop

Eerstejaarsstudenten van de mbo-opleidingen Onderwijsassistent en Pedagogisch Medewerker Kinderopvang kunnen kennismaken met de jeugdetage van OBA Oosterdok. 

Tips voor jongeren

ga naar de jongerenpagina

Eerstejaarsstudenten van de mbo-opleidingen Onderwijsassistent en Pedagogisch Medewerker Kinderopvang kunnen kennismaken met de jeugdetage van OBA Oosterdok. 

Vragen

Benieuwd wat de OBA nog meer voor jouw MBO-leerlingen kan betekenen? Neem contact op via school@oba.nl, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Lid worden

naar het aanmeldformulier

Wist je dat iedereen t/m 18 jaar gratis lid wordt? En jongeren tussen 19 t/m 25 jaar voor slechts €27,50 een jaar lang OBA-lid zijn? Met je OBA-pas leen je boeken, strips, luisterboeken, cd's, dvd's en games. Bekijk onze lidmaatschappen en meld je online aan!

OBA School nieuwsbrief

naar het aanmeldformulier

Ontvang ca. 4 keer per jaar OBA-nieuws voor docenten in het MBO of Voortgezet Onderwijs. Met nieuwe educatieve producten en handige tips zoals voor Lezen voor de lijst en bijscholingsmogelijkheden.