Voortgezet onderwijs

Welkom bij OBA School!

OBA School biedt programma’s in de OBA-vestigingen én op school op het gebied van leesbevordering en leesmotivatie, digitale vaardigheden. Voor de leerlingen en docenten. Via de webshop kun je de programma’s, materialen en collecties bestellen. Vanaf 1 juni is het volledige aanbod bijgewerkt en kan je al onze programma’s weer bestellen. Wil je meer informatie of advies bij het maken van een keuze? Neem contact op via school@oba.nl

Webshop

ga naar de webshop

In de webshop vind je een ruim aanbod aan programma’s op het gebied van leesplezier en -bevordering, taal-ontwikkeling en digitale geletterdheid. Sommige programma’s hebben een beperkte capaciteit, wij adviseren daarom ruim van tevoren te bestellen. 

Maakplaats 021 op school

bekijk het aanbod van Maakplaats 021

Maakonderwijs geeft leerlingen digitale vaardigheden mee waarmee ze vorm kunnen geven aan hun toekomst. Om bij jou op school of in de OBA met maakonderwijs aan de slag te gaan, heeft Maakplaats 021 een aanbod speciaal samengesteld.

Studiebegeleiding

bekijk hier het aanbod

Jongeren van het voortgezet onderwijs en mbo kunnen bij diverse OBA-vestigingen terecht voor huiswerk- en studiebegeleiding. We werken hierin samen met onze partners die leerlingen begeleiden en de juiste studievaardigheden aanleren.

Vragen?

Vastgelopen tijdens het bestelproces? Meer weten over een product in de webshop of een andere vraag? Neem contact op via school@oba.nl of bekijk de veelgestelde vragen met betrekking tot het educatieve aanbod van de OBA.

Lezen voor de Lijst

Er zijn 12 OBA-vestigingen waar speciale kasten met boeken voor het lezen voor de lijst staan. Handig voor middelbare scholieren die lezen voor de vakken Nederlands, Duits en Fries. 

Jongerenpagina

jongerenpagina

Lid worden voor jongeren, boekentips en activiteiten...het staat allemaal op de jongerenpagina. 

Maak kennis met OBA School

Nieuwsbrief

OBA School nieuwsbrief

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor docenten. Met nieuwe educatieve producten, tips zoals voor Lezen voor de lijst en bijscholingsmogelijkheden.